2008, aldrig mer.

2011-01-27 @ 20:56:20

Mysgos!

 

 

Jag vaknar upp förkyld och jävlig - fan, det blev ännu värre än igår. Hoppas jag nått kulmen nu.

 

Idag kom en av mina terapeuter hit samt kvinnan som ska bli min boendestödjare. Vi satt och samtalade över hur allt skulle fungera, tre gånger i veckan ska de hjälpa mig med saker som är svåra när jag mår sämre. Jag trodde att det skulle bli som med mitt förra boendestöd, en hjälp i hemmet, men så tar min boendestödjare fram ett papper där det med stora bokstäver står "VARNINGSTECKEN". Tydligen kommer de också hålla koll på hur jag mår och jag måste säga att det känns tryggt.

 

Jag vill inte att min flickvän (jag gillar det ordet, flickvän, mmm!) ska behöva ta något ansvar över mig, så om vården plus boendestödet hjälper mig att söka hjälp i rätt tid så hoppas jag att förhållandet inte ska ta stryk. Ärligt talat är jag livrädd att någon svacka hos mig ska göra det jobbigt för henne, för oss. Det är faktiskt min största motivation till att söka och ta emot hjälp.

 

Ikväll har jag målat. Min kreativitetshörna kallar på mig, men allt jag gör känns platt. Jag får aldrig något resultat som jag skulle kalla bra, men själva processen är viktig. Det är en skön stämning i lägenheten, när jag drabbas av kreativitet bara behöver gå och sätta mig med gitarren eller fortsätta måla på vad det nu än är. Det är fint. Det är förlösande.

 

Jag har också gått igenom journalanteckningarna från 2008 nu. Det var inget bra år, går det att konstatera. Jag letade efter någonting speciellt men fann bara hemskheter, jag sökte efter en speciell inläggning som jag inte har några större minnen ifrån men blev påmind om hur jävligt det var. Jag känner inte igen mig själv... Är jag så hemsk när jag hamnar bakom låsta dörrar?

 

Det är över. Det är i det förflutna. Jag sluter mina ögon igen, det är över.

 

I helgen åker Mary bort så jag ska passa på att kramas med henne massor innan dess. Nu blir det varm choklad med vispgrädde och någon film. Hm. Jag gillar det.

 

 

 

xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Betty

Mitt liv var också som värst 08. men som tur var det en vändpunkt i mitt liv. Jag var tekniskt sätt hemlös, jag missbrukade och det var den värsta tiden i mitt liv. Just dem konsekvenserna som jag inte trodde skulle bli har förföljt mig fram tills idag. Vilket man är naiv och ung och tänker att jag kommer må bra. När det slår dig att du faktiskt inte mår så jätte bra nu, men det är bättre.



Konsekvenserna av att vara inlagd och allt i mellan är stora för mig och min familj.

men jag ser som dig, om man har varit nere i botten och vänt kan allt bli bättre än innan.



tror att någon dag kommer jag ändå ha en slags stor erfarenhet och en bra moral så jag kan uppfostra mina barn rätt

2011-01-28 @ 03:04:29
URL: http://bettylife92.blogspot.com
Postat av: Cora

det fanns faktiskt något fint... tycker jag iaff minns du första gången vi träffades? 08:P

2011-01-28 @ 10:17:00
Postat av: Saari

Betty; Jag känner igen mig i vad du skriver. Jag var också hemlös under en period. Allt var så kaosartat och jag var dumdristig och självdestruktiv. Å andra sidan har det gjort att jag växt som person, gjort mig till den jag är idag.



Cora: Ja, absolut. Vi hade en fin tid tillsammans, många bra minnen med dig!

2011-01-28 @ 14:36:44
URL: http://dissociativ.blogg.se/
Postat av: Olivia

om du bara kunde se din egen styrka! vi har sett varandra...växa under snart 3(!) års tid.

vi har varit inlagda tillsammans, ylat och skrattat och DBTat; det är lite som om vi gått i skolan tillsammans. lärt oss försöka leva.

och du gör det så bra - du är kattmamma, vidtar försiktighetsåtgärder ifall att någonting skulle gå snett... skapar en trygg grund.



du har mer jävlaranamma i dig än någon jag känner. och jag har aldrig sett dig så lycklig som nu, med mary, katterna och lägenheten. det är så underbart att se.

sara, om du bara kunde se hur långt du kommit, med mina ögon! du skulle bli tårögd av stolthet.



http://www.youtube.com/watch?v=q3qDESAvzh0&feature=player_detailpage

en klassiker. man blir så motiverad av denna låt. ah, 90-talet...

2011-01-28 @ 22:32:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: