Återupptäckt musik och segling på G.

2010-08-13 @ 14:41:22

Sailor Saari!

 

 

Idag åker jag buss(!) till Nordmaling, sover där en natt och sedan drar jag och pappa ut och seglar. Vi kommer segla till Järnäsklubb och jag är nervös, jag är den enda gasten. Att dra i tampar, hissa segel och sådant är jag inte orolig för, det är det här med att kasta loss och komma med båten samt att hoppa i land utan att slå ihjäl mig eller skada båten som jag är orolig för. Jag är ju känd för att vara klumpig och ha otur. Vi får helt enkelt se hur det går.

 

Först och främst ska jag ju ta mig hem. Jag är trött och grinig efter att ha sovit jättekonstigt, så jag är inte peppad för fem öre. Buss, kollektivtrafik, det är läskigt. Men jag måste träna. Det är viktigt. Jag vill inte vara så begränsad som jag är.

 

Just nu lyssnar jag på Within Temptations platta The Heart of Everything. En av deras bästa, fast Mother Earth går inte att toppa och deras första, Enter, är i en klass för sig. Jag hade nästan glömt hur mycket jag älskar det här bandet. Dessutom rör det upp ett dammoln med partiklar från mitt förflutna, fina minnen.

 

The Dance är en av mina favoritlåtar, från Enter. Att blanda growl med skönsång är definitivt alltid en hit.

 

Nu ska jag packa och vara nervös och hoppas att allt går bra.

 

 

 

xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: mary

within temptaton är så sjukt bra, jag tycker att the heart of everything 'är den bäst, sen silent force. å andra sidan har jag inte lyssnat så mycket på första så jag har ingen direkt åsikt.

tycker att det är dags för dom att komma tillbaka till sverige, vill se igeeeeen

2010-08-13 @ 18:47:11
URL: http://janemary.blogg.se/
Postat av: Saari

Mary: Åh! Du MÅSTE lyssna på Mother Earth, för den är naturälskande och full av magi. Där praktiserar Sharon den Adel lite mer operakunskaper också.



När såg du dem? Jag såg dem på Gates of Metal 2004. Det var magiskt!

2010-08-13 @ 21:59:54
URL: http://dissociativ.blogg.se/
Postat av: Jenny

Solemn Hour <3 Så bra! Och The Howling!



Fast vad är dealen med att alltid tjejer inom metalgenren ska stå i svart klänning och sjunga med dramatisk bakgrund. Oh, well.

2010-08-15 @ 21:02:53
Postat av: ellennnn

Brukar jämt glömma bort dom och sedan hitta dom igen, några månader senare haha :P

bra erom :)

2010-08-16 @ 19:26:47
URL: http://ellenritar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: