Veckostart.

2014-10-20 @ 18:08:03
Jag ligger efter när det gäller alla som jag ska maila, men oroa dig inte, det kommer!
 
Jag missade mitt läkarsamtal i fredags och kom inte på det förrän det var för sent. Nu har jag ringt om en ny tid men jag räknar kallt med att det kommer att ta ett tag innan jag får träffa TFo. Han är en mycket upptagen man av förklarliga skäl, jag tror inte en läkare lyssnat så bra på mig och andra patienter som han har.
 
Idag har jag varit på djuraffären med E och köpt hem bajspåsar, godispinnar till katterna, kattsand samt 10kg kattmat. Jag tackar så hemskt mycket för skjutsen som jag fick trots att det var en dålig tid för E.
 
Som vanligt hade vi boendestöd idag men min rygg dog någonstans vid när jag lyfte upp kattmaten på vagnen så jag har inte åstadkommit mycket. Vi hamnade i samtal, ett ganska djupt sådant, och jag uppskattar verkligen att M öppnade sig för mig. Sådant betyder otroligt mycket och jag kände en sådan stark empati för henne.
 
Ikväll har vi en skype-träff med 12:e septemberrörelsen och ska gå igenom lite lagar och sådant. Sådant som är bra att veta.
 
... och ärligt talat vet jag inte vad jag gör om ryggen inte blir bättre snart. Den förstör allt jag gör. Jag kan aldrig hålla fokus för att det gör så in i helvete ont.
 
Finns det någon rolig människa där ute som vill börja jamma med mig? Det är så mycket roligare när man är två eller fler.
 
Morgondagens uppdrag blir att kontakta Kärnhuset i olika ärenden. Nu gör jag kväll i land så att säga, myser med tända ljus och lyssna på sagomusik.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: yolanda

Vilken var den senaste boken du läste och vad tyckte du om den? :)

2014-10-23 @ 09:16:01
URL: http://mittprivatakrig.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: