Söndagsreflektioner.

2014-10-19 @ 18:08:46
Dagen har lunkat på. Jag gick upp efter åtta men insåg att jag lika gärna kunde sova ut, så jag la mig igen. På eftermiddagen gick jag och Mary till boendestödet och hade ett par trevliga timmar med dem. Vi är ett rätt schysst gäng faktiskt.
 
När vi kom hem drog jag igång en konsert med Wintergatan på youtube medan Mary tog en tupplur. Jag har inte gjort ett skapandes dyft egentligen, mer än att spara ner texter för 12:e septemberforumet som måste omstartas.
 
Det känns som att energin börjar återvända. Veckan har varit tuff men jag levde liksom upp när jag fick gå på opera. Jag kom hem nöjd och belåten igår och nu börjar jag undra vad kommande vecka har att erbjuda.
 
Jag pratade med Mary idag om att det känns som att någonting förändrats, i positiv mening. Det är ganska spännande. Jag har i det stora mått bra i höst och aldrig missat EBC-tiderna, jag börjar tuffa till mig och uppleva saker, åta mig uppdrag och... ja, det är mitt liv. Tänk att jag haft sådan tur i oturen.
 
Förut kunde jag inte fullfölja terapin och var fånge av min rädsla, men jag går stärkt efter varje gång jag varit på EBC och haft mina grupper.
 
Vissa som går på boendestödets öppet hus har ett stort behov av att prata om psykiatrisk slutenvård, mediciner och annat relaterat till psyket, men då kanske de behöver någon grupp ordnad av RSMH eller Kärnhuset. På boendestödet känner jag för att prata om allt utom det. Vi är bara människor som umgås.
 
Och det är bara att följa musiken  
 
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: