Tyst minut och pappa på akuten.

2014-11-29 @ 09:07:40
 
 
 
 
Jag har följt Idol slaviskt, och jag var nästan nervös inför hur fredagsfinalen skulle bli igår. Tidigare har en idoldeltagare dött (den gången i självmord) men det var flera år efter säsongen han var med i. Tristan hade synts mycket i TV-rutan under hösten och ungefär som när man ser på serier eller film så utvecklar man någon sorts känsla för människorna som är med. Därför satt jag och grät när gårdagens Idol började med en tyst minut för Tristan, och sedan bara kom det och gick under hela kvälllen. Jag kunde knappt se på Laila som såg totalt förstörd ut, Alexander Bard höll på att brista i gråt vid ett tillfälle och Anders Bagge hade en svart blomma fastsatt på kavajen.
 
Detta måste ha varit den svåraste fredagsfinalen för deltagarna. Att gå upp på scenen och uppträda trots en otroligt tuff vecka. Men the show must go on, så är det ju. Det var en tung stämning genom hela programmet. Den tysta minuten i början hade satt tonen, för det var en otrolig tystnad när en hel sal satt tysta och säkerligen alla hemma i TV-sofforna. Jag kramade Marys hand och torkade bort tårarna.
 
Men det var helt okej att bli berörd. Jag fick inte panik, som jag lätt brukar få när jag tillåter mig känna. Men jag kunde vara rörd och acceptera det. Det blev vilsamt på något vis.
 
Senare fick jag höra av mamma att pappa var på akuten. DÅ fick jag däremot panik. Han är så himla dum ibland, min pappa. Jag ringde upp honom när han låg på akuten och han sa att de var fjaskiga som satt elektroder på honom för att hålla koll på hjärtat och tyckte att de skulle låta honom åka hem och sova för att han skulle jobba på lördag. Jag blev arg, inte ska han väl jobba när han är sjuk? Men han påstår att han mår bra, förutom smärtan på ena sidan av bröstkorgen. Han ska ta en Alvedon till kvällen och jag drog en suck, vad ska Alvedon hjälpa mot riktigt jobbig smärta? Tydligen är det emellertid ingenting särskilt farligt, men jag och mina katastroftankar byggde upp ett läskigt scenario. Han anser att han mår bra i övrigt och då får jag väl lita på det.
 
Idag ska vi baka på boendestödet i eftermiddag, det blir lussebullar. Mums! Ska ringa och checka hur det är med pappa nu.
 
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Mary

Envisa pappor vi har

2014-11-29 @ 09:14:45
URL: http://janemary.blogg.se/
Postat av: Sanna

Men vadfan! En Alvedon? Helt seriöst?
Läkarna verkar tycka att det är en mirakelmedicin då de alltid förskriver Alvedon. Det hjälper mot allt.
"Ta en Alvedon och vila" har jag fått höra till och med när jag har haft ett förmodat missfall.
Nej, usch!


Sv: Javisst. Det du skriver tror jag också på.
Jag tror dock inte att alla bloggar behöver vara konstruktiva. Därmed inte sagt att de ska vara destruktiva. Helst inte, då det påverkar andra mycket.

Visst dras man till det lite mer mörka. Det verkar vara så vi gör helt enkelt.
Något inbyggt. Något vi vill.

2014-11-29 @ 17:24:20
URL: http://insaniacparttwo.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: