Psykiska förkylningen börjar lätta.

2014-11-27 @ 18:18:54
Jag skulle ljuga om jag sa att mina ögon inte tårades när Mary gav mig det här kortet.
 
 
Min kärlek i ljuset från hennes surfplatta.
 
 
Himla-Wilma!
 
 
Das model PUFF!
 
 
 
 
Idag började dagen tidigt, men jag såg inte poängen i det utan gick och la mig efter en toapaus. Jag slumrade och återkom till samma dröm och såhär efter 18 på kvällen så minns jag bara att jag stack ihjäl en grön orm som försökte bita mig, om och om igen. Det var fruktansvärt.
 
Så jag gav upp, gick upp och gjorde kaffe. Sedan förflöt morgonen lugnt, med musik och sånt. Tiden flög iväg och boendestödet kom vid 13. Jag var påklädd, men jag har fortfarande landstingsmjukisarna på mig. Känner mig fortfarande en smula psykisk förkyld och behövde en till dag för att bara vara. Jag börjar känna mig starkare men man kan ju inte vara nog försiktig när det gäller dessa saker.
 
Mary och jag gjorde en deal, som vi brukar göra. Jag gick och handlade medan hon helgstädade hemma under tiden. Boendestödet följde med mig, och det var väl tur, för det blev en full dramaten, två fulla kassar och en full tygkasse. Jag gillar inte att handla så jag gör gärna allt på en gång när jag väl får chansen. Dessutom är jag sjukligt bra på att samla på mig frysprodukter (för de blir ju aldrig gamla) och impuls-shoppar alltid bra grejjer om jag får säga det själv. Fast jag glömde pumptvål och hundgodis...
 
Jaja, jag antar att man alltid ska glömma någonting. Vi kompletteringshandlar imorgon!
 
Vi hamnade i djup diskussion med boendestödet, så hon glömde nästan bort tiden. Hon gick och vi såg avsnitt 2 av American Horror Story: Freak Show (säsong 4). Jag höll Marys hand under filten i soffan. Ruskigt bra serie!
 
Jag har nött lite på spanjorskan och tragglar Fairytale of New York, min favoritjullåt. Det är svårt att hitta en bra tonart och jag älskar mitt capo som räddar mig gång på gång. Den är lite klurig men sjukt kul.
 
Ikväll skulle vi egentligen ha sett Annabelle med Patrice men det får bli en annan gång av diverse orsaker. Men jo, det är skräcktema nu.
 
Imorgon hoppas jag på att få jamma i musikstudion på Kärnhuset med Mary och jag vill verkligen träffas på en fika efteråt med Zelda som jag hört så otroligt gott om! Så visst kommer du, Zelda?
 
Julmust, juleljus, pepparkaksdeg, julmusik... Hm. Det känns fint och trevligt trots att vi inte gått in i december ännu.
 
Jag vill säga någonting, men ord är för små. Och ändå lyckas hon nästla sig in mellan mina nervtrådar och in i hjärtat med sina. Men hon vet. Hon vet.
 
Dagens låt som jag grät till förra julen: Amanda Jenssen – Another Christmas
 
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: mary

2014-11-27 @ 18:20:52
URL: http://janemary.blogg.se/
Postat av: zelda

Hon är så lövley, din tös och en riktig pysselkonstnär!
Självklart hade jag tyckt att det vore asnajs att träffa er över en redigt svart kaffe och påtårar på det, har en liten släng av angst men hoppas på att kunna närvara imorgon.

Hat gött!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: