Psykisk förkylning.

2014-11-26 @ 10:12:02
 
 
 
 
Jag tog tempen igår och den visade att jag behöver vila. Jag har en lätt psykisk förkylning. Jag är trött och lättstressad, så jag ringde EBC nu på morgonen och sa att jag inte kommer idag. Istället sitter jag i soffan i landstingsmjukisar och med favoritkoftan och bara är. Som tur är så var både bildgruppen och levnadsvanegruppen inställda idag, vilket innebär att jag bara missar vattengympan. Det var helt rätt dag att sjukskriva sig på.
 
Oroliga blickar följer mig, men jag är okej. Jag är bara trött och alla dagar kan inte vara bra dagar. Jovisst, jag stressar för mycket, men det kan jag jobba med. Jag mår ändå ganska så bra jämför med annars. Inga vanföreställningar eller hallucinationer, jag är inte deprimerad eller hypomanisk men visst har jag ångest - och det är ingenting konstigt om man inte gör det till det. Jag checkar väldigt mycket med mig själv och mina varningstecken. Jag har en insikt som jag inte haft förut och den blir bara starkare faktiskt. Jag äter och sover och sköter medicinerna fläckfritt.
 
Jag drömmer igen. Den här gången en dagdröm om att praktisera på Musikanten. Det vore helt fantastiskt och jag börjar känna att jag nästan är redo för praktik eller liknande. Jag skulle vilja studera också, så jag är väldigt kluven. Det finns så många möjligheter när jag rehabiliterat mig.
 
Fast idag tar jag hand om min "förkylning". Jag tänker fokusera på hemmet och på att inte bry mig så mycket om någonting annat. Mysa med Mary och djuren, läsa, ta en tupplur, städa lite och påta på. Alldeles lagom.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Emma

Jag är imponerad av ditt lugn och din självinsikt! Ta hand om dig!

2014-11-26 @ 12:04:00
URL: http://hararemma.blogspot.se
Postat av: yolanda

Bra att du känner igen dina varningstecken,

Kram <3

2014-11-26 @ 16:32:37
URL: http://mittprivatakrig.wordpress.com
Postat av: zelda

Psykisk förkylning, finns det, alltså 4-real? Jag menar om tempen steg till feberstadium? Haha ursäkta om låter helt dum i hövvet men kl är över 4 och jag är helt grötig i huvudet. Grejen är att jag haft jäkligt mycket psykisk stress och typ bara spenderat de senaste 5 dagarna med att sova, så undrar om det är värt ett besök på VC eller bara vänta ut skiten.

Och också, det viktigaste, blir riktigt glad av att höra att du känner dig starkare och har bättre självinsikt/ känner till dina varningstecken nu. ^^ Så tat bah lugnt och hare cozy hemma!

Om jag hade fått välja drömarbetsplats hade det varit Burmans eller Garageland Records. Vinyl och skivor i överflöd, det måste vara ett freaking paradis!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: