Underligt sömnmönster och planer.

2014-05-06 @ 12:41:06
I natt har jag sovit sådär konstigt igen. Vaknade 05.00, gick upp och drack kaffe och undrade varför jag inte kunde somna om. La mig och tvingade mig själv att blunda och sov en stund. Sedan upp igen, åt lite frukost men tvingade i säng mig igen eftersom jag inte hade något bättre för mig just då och antagligen behövde sömnen. Sedan gav jag upp mina försöka att sova eller ens vila.
 
Jag hämtade ut nya hörlurar igår och jag är så otroligt nöjd med dem. Det är bra ljud, bra bas och snygga lurar. Jag ska vara rädd om dessa. Ändå gick de bara på drygt 500kr trots att de håller en hög standard. Så i förmiddag har jag suttit och spelat synth på min iPod och peppats av ljudet, av musiken.
 
Idag tänkte jag gå och fika med boendestödet, sedan ska jag och Puffen hälsa på morbror Jonathan som ska ta hand om honom imorgon när vi är i Nordmaling för att Mary ska tatuera sig. När jag ändå är på ÅC ska jag se om de ha sushi, för jag är så sugen på det.
 
Jag ska ta med mig min digitala systemkamera till Nordmaling och fota när Mary tatuerar sig. Jag tror att det kan bli riktigt häftiga bilder med den lins jag har nu. Jag är superpeppad, trots att det inte är jag som ska gadda mig. Jag har en tydlig bild på hur jag skulle vilja tatuera mig och har haft samma idé i 8 år ungefär men aldrig kommit mig för att faktiskt göra det. Kanske får jag en skjuts av att se Mary bli tatuerad.
 
Jag förbereder mig mentalt för en lång dag imorgon. Vi åker från Umeå Östra 11.00 och kommer hem vid 20-tiden, det blir intensivt men antagligen väldigt roligt. Min stora fasa är att jag ska försova mig eller missa bussen eller båda delarna. Jag får beställa telefonväckning helt enkelt.
 
Nu ska jag luncha och låta dagen rulla in.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Ami

Vill se bild på hörlurarna. :) kan du inte lägga upp en lista med dina topp 20 absolut bästa favoritlåtar? :)

2014-05-07 @ 15:14:04
URL: http://Deardoll.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: