Fluff.

2014-05-08 @ 19:17:53
Jag sov långt in på förmiddagen vilket var väldigt skönt. Sedan har jag städat med boendestödet och fick faktiskt mycket gjort, bland annat plock, dammsugning, rent handfat och toalett och så torkade jag golven. Fräscht. Sedan youtubade vi lite gitarrgudar och pratade musik.
 
Jag vilade en stund i eftermiddags, rastade sedan Puffen och åt middag. Nu funderar jag på om jag ska orka gå på macken eller inte.
 
Fick besked idag om Marys behandling. De ska börja om från scratch med hennes mediciner och det lät faktiskt inte som en så dålig sak. Då kan man ju se vilken medicin som ger vilken effekt och så vidare. Det kommer bli rätt svårt kan jag tänka mig, men hon är villig att testa. Jag tror på hennes förmåga.
 
Mina ögon är grusiga av trötthet, men jag ska ändå se ESC ikväll. Det är spännande tycker jag! I helgen kommer Mary hem och vi ska se stora finalen med Olivia.
 
Ser linjer på marken som jag inte får gå på fast jag vet att de inte finns där. Det stör mig.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: kulan_carro

Härligt att få allt städat och undan plockat. Mary är stark som försöker och jag tror på henne fullt ut, och med dig som stöd kommer det nog att gå toppen bra <3

2014-05-08 @ 19:33:45
URL: http://www.nattstad.se/kulan_carro

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: