Utveckling.

2014-03-29 @ 21:30:33
Har haft en riktig bakisdag. Eftersom den började så tidigt (05.20) har den varit otroligt lång och jag har druckit mycket vätska men mått lite för risigt för att äta så mycket fast föda. Det jag skrev tidigare stämmer inte, jag är duktigt dursk måste jag erkänna. Det kom bara lite senare. Ja, man mår som man förtjänar. Men jag hade skitkul igår. Festen var helt i min smak.
 
Imorgon fyller jag år! Vi ska besöka boendestödet och bjuda på lite bakverk och så lär facebook och mobilen gå varm kan jag ana. Det är dags att bli vuxen nu, men jag kan bara göra det på mitt sätt. Jag reflekterar mycket över hur jag utvecklats, jag har ju gått en annan väg än många andra som är födda 87. Det stör mig väldigt mycket faktiskt, men som sagt så kan jag enbart göra detta på mitt sätt. Mitt liv, min ålder, min utveckling, mina mål. Min värld.
 
Snart får jag gå i säng. Imorgon ska jag sova ut, om jag har tur. Det blir underbart att ställa fram klockan så att vi får det ljust längre. Ärligt talat har jag aldrig förstått mig på vintertid - man vill ju ha ljust LÄNGRE på vintern, inte tidigare. Det vill i alla fall jag.
 
Det är ett väldigt firande och jag är glad att jag och Mary är i så pass fint skick att vi kan bjuda hem släkt och vänner. Ett spår av liv.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Evelina Lundkvist (fd Olsson)

Blev påmind om dig idag och vill skicka stora grattiset!! Tänkte försöka skicka ett sms, men så hittade jag hit. Medvind och kramar och ditt livs bästa år!

2014-03-30 @ 09:53:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: