En vanlig måndag.

2014-03-31 @ 15:00:28
Jag har sovit tungt ytterligare en natt, välbehövt och skönt. Ena ögonlocket rycker, sådana där ryckningar man får av sömnbrist. Jag verkar vara tokkänslig när det kommer till sömn numera. Förut kunde jag gå med så mycket mindre sömn, men frågan är om det var så hälsosamt egentligen.
 
Idag kom mamma förbi. Hon hade varit och föreläst för en psykiatriklass om hur det är att vara anhörig till en psykiskt sjuk person, anhörig till mig. Jag känner mig rätt ledsen som faktiskt varit rent omöjlig i många år och mer än svår att lita på. Jag önskar att jag inte hade dragit mina föräldrar igenom allt detta, men huvudsaken är att vi har en bra relation nu och att jag inte har skurit mig på ungefär tre och ett halvt år.
 
Boendestödet har varit här och vi har städat, det var skönt att få bort allt skräp från festen och få disken diskad. Vi har riktigt bra ordning nu faktiskt. Det kändes mer eller mindre omöjligt att börja städa, men det är just därför vi har boendestöd. Jag hoppas att C kommer bli vår nya kontaktperson, men jag gillar allihopa faktiskt så det går nog bra med vem som helst. P har nämligen slutat nu, det var hon som var vår kontaktperson förr.
 
Jag ska bara fixa några räkningar och några småsaker, sedan har jag gjort en bra insats idag tycker jag. Jag har suttit ute en stund och lapat sol, den stora lampan som Mary kallar den. Äntligen ljus! Som jag saknat ljuset. Jag är jättekänslig när det kommer till vintermörkret så nu växer jag varje dag med solen.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: kulan_carro

Jag förstår hur du menar med att du känner dig ledsen över att ha dragit in din familj i ditt mående, jag känner likadant, och det är piss.

2014-03-31 @ 16:02:45
URL: http://www.nattstad.se/kulan_carro

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: