Puh! - Pt 2.

2014-07-09 @ 15:39:56
Sitter och lyssnar på Beatles i hettan. Jag funderade på att ta en promenad, men det är på tok för varmt. Jag har ändå gått till ÅC och hem idag vilket testade mina gränser.
 
Jag har problem. Jag kan inte läsa, inte koncentrera mig alls. Jag har lite olika teorier på vad det kan bero på, och det är inte mycket jag kan göra annat än att försöka vara envis. Jag känner mig enormt lockad att plocka bort lite av min Seroquel men sådant ska man göra i samråd med läkare och det kommer dröja länge innan jag får träffa min läkare. När jag ringde sist så undrade rehab om det var akut - annars fick det vänta. All vård verkar stänga ner på sommaren och är man inte döende så får man ingen hjälp. Jag får väl återkomma när jag blivit galen på riktigt.
 
När koncentrationen tryter så blir jag förtvivlad för det känns som att jag slösar bort mitt liv. Just nu orkar jag bara fokusera på att lyssna på musik, tonerna är mig åtminstone trogen. Så... ljudböcker kanske?
 
Jag blir väldigt trött av värmen också. Nu skulle man haft bil med AC och åkt iväg för att bada! Jag funderar på allvar att ta en intensivkurs för någon körskola och på något vis skaffa bil. Men ärligt talat tror jag inte att det går rent ekonomiskt och sedan så tar jag mediciner som gör mig ofokuserad, som om det inte räckte med att mitt mående gör mig trött i huvudet. Men en dag så kanske...
 
Jag har funderat på någonting... Vad tänker du på oftast; det förflutna, nuet eller framtiden? Själv så driver mina tankar jämt till det förflutna, jag ältar och är nostalgisk. Det är på gott och ont men allra mest ont. Jag är sällan i nuet, ibland har jag framtidsplaner men inget skrivet i sten utan snarare önskningar. Så var befinner du dig oftast? I det som varit, det som är eller det som komma skall?
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Anonym

Känner igen mig, både med det nostalgiska men också med ältandet.
Påtal om Seroquel. Läste nyss om en bok som jag läst då jag hade som högst nivå av den medicinen, och insåg hur mycket jag missat av boken. Det blev en helt annan upplevelse! Det är en jäkla medicin på många sätt men den gör sitt jobb. Men bitar och ambitioner försvinner och det är lätt att bli sittande och titta tomt framför sig med ett frågetecken över huvudet. Testa ljudbok som du skrev! Ibland villar man bort sig i det också men ligger man och vilar och lyssnar så brukar det fungera. Och hjärnan får sin läsning!

2014-07-09 @ 16:14:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: