Brottningsmatch.

2014-07-14 @ 18:52:17
Åska och blixtar idag. Det var riktigt mysigt faktiskt, men det verkar inte bryta värmeböljan som varit över oss ett tag nu. Jag gillar inte den här värmen, så fort man rör sig så rinner svetten till och det är jobbigt. Men hellre det här än -30 grader antar jag...
 
Jag brottas med min trötthet, men den vinner nästan jämt. Om jag kommer mig upp på så kraschlandar jag i soffan. Varje kväll är jag på hugget och tänker att imorgon ska jag minsann göra allting bättre, men så kan jag inte somna och vaknar med ångest. Jag vill vrida huvudet av en barbiedocka i ren ilska.
 
Jag fungerar helt enkelt inte på förmiddagen. Nu till hösten kommer jag verkligen vara tvungen att fungera även på morgonen eftersom jag kommer börja i gruppterapi på EBC. Jag tänker inte slösa bort chansen. Men då har jag i och för sig ett klart mål på morgonen och då brukar det gå bättre. Jag har upptäckt att jag fungerar "när det gäller". Så, jag får ta det här på stort allvar och göra det till min grej, en viktig grej i min tillvaro.
 
Nu ser jag fram emot att åka till Nordmaling igen, denna gången för att gå på marknaden och parkeringsfesten tillsammans med Mary. Förhoppningsvis kan jag fynda någonting samt fylla på med citronhonung och marmelad till höstmyset. Som varje år kommer vi ta en Baccardi mellan allt shoppande, det är en tradition som går långt tillbaka.
 
Jag ska försöka vända på allt nu. Jag ska verkligen försöka vända på skutan så att jag inte hamnar helt åt helvete. Vara positiv, vara här och nu, vara ödmjuk och framför allt ta det lugnt.
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: