Ta tjuren vid hornen.

2014-01-06 @ 12:31:23
Jag väntar fortfarande på mitt kedjetäcke. Jag har provat ut ett och fått löfte om att arbetsterapin ska skriva ut ett så jag längtar efter att de ska ringa och berätta att de kommer med ett. Det är så skönt att vila under det. Just nu skulle jag behöva det.
 
Vi får se om det här blir en pyjamasdag igen. Jag ska se till att dammsuga och diska lite åtminstone, men i övrigt är det inte mycket att göra. Jag får inte in rutiner i min vardag när jag inte har boendestödet. Det stör mig otroligt mycket. Jag har ingen vidare ork heller.
 
Jag drömde att jag kunde åka hem till mina föräldrar, men det kan jag ju inte. Jag vill inte lämna djuren när jag nyss varit borta och det är krångligt att ta sig till hålan jag kommer ifrån, samt att jag ska få hem Mary på ett eller annat sätt imorgon. Vi ska fira vår egna jul imorgon med julmat och klappar. Det blir nog mysigt.
 
Det är lika bra att ta tjuren vid hornen. Jag vill att det ska vara fint här imorgon, så det är dags att dra fram dammsucken. Då får jag lite mer mål och mening i min existens också.
 
Iväg med mig!
 
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: