Sometimes I doubt your commitment to Sparkle Motion.

2014-02-21 @ 16:48:52
 
 
Vi åkte aldrig till Strömpilen idag, men vi gick på macken för att handla förnödenheter för helgen. Strömpilen finns ju kvar, och vädret är kasst.
 
Jag har haft insomnia, igen. Jag låg vaken och försökte att inte driva iväg i tankespiraler, men det gick inte så bra alls. Jag tror att jag fick sova mot morgonen, men då sov jag oroligt. Det kan beror på höjningen av Fluoxetin? Det är möjligt. Jag var så trött att jag ville gråta, men kunde ändå inte somna.
 
Igår hade vi besök. Tack vare Jimmie har jag nu fått tillbaka innehållet från min förra dator, inklusive alla dokument jag skrivit på. Nu kan jag fortsätta med skrivandet på ett annat sätt och det är guld värt. Tack j10! Räddaren i nöden. Om jag tappat allt jag skrivit skulle jag bli avgrundsdjupt ledsen, jag har lärt mig ett och annat av "te-incidenten". Drulleförsäkring på min nya dator var självklar.
 
Det lär bli en trög kväll. Jag måste få rätsida på min sömn, gå i säng i tid men inte för tidigt. Sömnhygien.
 
Verkar som att grannarna kommer ha fest ikväll. Basen gör att taket skakar. Jag är ganska tolerant, jag visste ju när jag flyttade hit att det är ett studentområde och mycket fester, men de kan ju försöka att inte ha sönder dörren igen eller städa upp om någon kräks i trapphuset.
 
Kanske se Donnie Darko ikväll? Fantastisk film, får aldrig nog.
 
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Vinter

Extern hårddisk!
Där du har säkerhetskopior på alla texter och bilder. Vill du vara riktigt avancerad har du dessutom en som du förvarar hos dina föräldrar. I vår familj har vi (tillslut efter en evighet av "vi borde") lyckats kopiera alla diabilder från uppväxten så de finns både hos föräldrar och syskon på olika platser i landet. Det känns bra att de alltid finns någonstans om mina skulle försvinna.

2014-02-22 @ 09:25:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: