Tidigt morgon.

2014-12-21 @ 06:34:58
 
 
 
Jag var så trött igår att jag la mig utan Stilnoct. Jag tänkte att det inte fanns en chans på jorden att jag inte skulle kunna sova. Och nej, jag däckade, men bara för att vakna en timma senare. Jag somnade om och har varvat sömnen med uppvaknanden fram till femtiden då jag steg upp. Och nu sitter jag här.
 
Kanske behöver jag inte sova så mycket längre. Kanske ska jag satsa på att lägga mig lite senare för att vakna senare. Tanten här börjar göra sig i ordning för sängen halv tio och ligger nedpackad i täcket med flätat hår klockan tio. Om jag la mig elva, eller mellan elva och tolv? För nej, jag behöver nog inte fler timmar än vad jag får. Det gäller bara att vara vaken och sova när de flesta andra gör det.
 
 
 
 
 
 
 
Men idag, kära vänner, är det lilla julafton. Jag och Mary kommer inte fira julafton tillsammans så vi firar idag med våra fina vänner. Det blir vad det blir, men jag har i alla fall laddat ner Karl-Bertil Jonssons jul eftersom man faktiskt inte kan ha en jul utan den berättelsen, och så hoppas jag att vi kan skråla låtar till gitarrspel och sedan dela ut presenter. Och glöm inte glögg, julmust, candycanes och lussebullar! Dessutom ska de andra ta med sig någonting. Det blir riktigt fint tror jag. Jag ser verkligen fram emot det här.
 
Det blir en jul i vår egen tappning. Man ska ju fira med de människor man tycker om.
 
Jag ska fota och filma och hela baletten så att jag lättare kan ta fram minnena senare.
 
Nu sitter jag och filar på texter till 12:e septemberrörelsens hemsida. Den kommer uppdateras och fyllas med lättillgänglig information, bli ett sorts virtuellt bibliotek för oss som vill jobba för en bättre psykiatri. Vill du hjälpa till? Vi söker medlemmar som kan bli bloggare. hojta om du är intresserad.
 
Julledigheten hägrar, jag ska vara i Nordmaling i en vecka med min familj inlusive min bror som är på besök från djupaste småland. Vi ska jamma, ta det lugnt och jag tror att det blir en riktigt god jul. Sedan blir det smällkaramellparty på nyår hos oss med ungefär samma kick-ass människor som alltid. Det ska bli fint att fira in det nya året med dem.
 
En kompis frågade Mary hur det var med mig. Mary sa att hon aldrig sett mig må så bra.
 
Och det känns så bra.
 
 
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: yolanda

Härligt att du mår så bra! :D

God jul! :) <3

2014-12-21 @ 18:40:14
URL: http://mittprivatakrig.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: