Shopping och festprototyp.

2014-12-30 @ 21:54:00
 
 
 
Dagen började redan vid 07.00 i vanlig ordning och jag väntade in nyhetsmorgon på fyran. Sedan tog jag mitt pick och pack och åkte in till stan för att träffa miss Frimodig. Vi har shoppat i fyra timmar och jag är jättenöjd med resultatet. Här ovan kan man se ett basplagg i form av en kortkort grå klänning och en sorts kofta som påminde mig om låten Monster av Lady GaGa. Köpte smink och ännu mer kläder, peruker och srapbookingsaker för att planera mitt och Marys bröllop. Korsetten, leggingsarna och strumpebandet äger jag sedan förr. Det är helt enkelt en prototyp av hur jag kommer se ut imorgon när vi ringer in det nya och mest spännande året på länge.
 
När jag och Malin kom hem till oss så kom Jehovas ungefär samtidigt, och vi lyssnade mycket på henne och blev allmänt förbannade. Inte på henne, utan på Jehovas vittnen. Jag försöker verkligen förstå men det finns inte en chans att hon skulle övervinna mig till den sekten. Ändock är det otroligt intressant och jag vill fortsätta med bibelstudierna ur deras perspektiv.
 
Jag känner mig så fruktansvärt nöjd med dagens skörd av diverse saker och plagg. Nu är jag fullständigt redo för att fira. Vi har drinkmixer, engångsplastmuggar, toapapper och en stor soffa. Lady GaGa-temat känns otroligt kul!
 
Ikväll har jag pratat med min vän och mentor som gratulerade mig till att jag mår bättre nu än vad jag gjort på länge, och hon peppade mig också för att hon har fullt förtroende för att jag är en tillgång i att sprida kunskap om psykisk sjukdom och avstigmatisera de, samt skapa mer medvetenhet hos de som själva inte lider av psykisk sjukdom, i första hand. Det skulle vara otroligt fint att få ett sådant uppdrag. Men framför allt var det jätteskönt att få höra hennes röst och hur glad hon var för min skull. Sådant är så fint! Jag har en sådan tur som har henne i mitt liv. En av mina stora inspirationer till att det faktiskt går att återhämta sig från sjukdom.

Ännu en välsignad dag och jag imponeras av vad jag orkar. Men oj vad skönt det ska bli att gå i säng. Jag tänkte försöka göra någon sorts nyårsrevy över mitt år imorgon, jag har ju hela dagen på mig. För på nyårsdagen vill jag inte arbeta hårt med texter utan försöka fokusera på att lägga upp bilder från vårt nyårsparty som kommer bli fantastiskt kul!
 
Underbaraste; Igår somnade Mary innan mig, jag hörde henne sova och blev lugn i hela kroppen. Vackra människa!
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: