Lilla julafton med bästa gänget (BILDBOMB).

2014-12-21 @ 19:12:13
 
 
 
 
Det här är ett axplock av bilder från dagen som varit. Den började för min del (som vanligt numera) klockan fem på morgonen och vi ordnade "lilla julafton" för mig, Mary, Patie, Malin och Olivia.
 
Vi hade inte gäster. Vi har vänner som kom hem. Faktiskt, så har vi nog de bästa vännerna någon kan ha. Ja, mina vänner är nog bättre än dina, faktiskt. Jag har skrattat så att jag gråtit och nästan spruckit rent fysiskt. Jag tror att jag skrattade mig till en huvudvärk, och tränade magmusklerna så att jag fick mjölksyra. Ren lycka och livsberusning.
 
Det var ett knytkalas. Alla hade med sig någonting och vi la godis, bakverk, julmust och julklappar på bordet, runt vårt stora doftljus som luktar glögg. Det kändes fantastiskt att vi alla kunde vara samlade samtidigt under denna högtid och fira. Jag kände mig så hemma hos var och en, inte en skamfläck och vi skrattade åt hur löjliga vi kan vara, speciellt jag kanske. Jag är ju guilty pleasure rakt igenom och står för det. Livet är roligare så, faktiskt.
 
Vi såg Karl-Bertil Jonssons jul på min begäran, och alla hade inte sett den. Det som är den viktigaste jultraditionen på TV! Ännu viktigare än Kalle Anka för mig i alla fall. Och skratt smittar av sig.
 
Sedan blev det jakten på julklapparna. Först hittade jag inte Marys, sedan tappade jag bort min från Mary. Vi öppnade dem och det var spännande. Det var nästan så att vi dreglade över spänningen i att få öppna var sitt paket.
 
Jag är mätt, jag är belåten och jag älskar i dessa stunder livet, när allt klaffar, det händer ju inte så ofta. Men faktiskt så händer det oftare än förr numera.
 
Såhär efteråt, när alla har gått hem, så stannar kärleken mellan dessa väggar och jag skiter fullständigt i mina krämpor just nu. Det här är underbart och nyår verkar lovande. Jag älskar och är älskad. Just nu kan det nog inte bli bättre.
 
Nu ska jag packa eftersom jag åker till Nordmaling imorgon, och en deadline för material till 12:e septemberrörelsens hemsida hägrar så det är dags att göra någon nytta.
 
Glad lilla julafton till en och alla!
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: L

Ser supermysigt ut! Önskar att jag hade vänner med. God Jul Saari ❤️

2014-12-22 @ 21:30:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: