Välkommen till en ny vecka.

2014-04-07 @ 19:48:21
Idag var lite mer annorlunda än andra dagar. Jag klev upp, sminkade mig och åkte iväg till stan för att träffa Linn. Vi fikade i någon timma, drack chai-latte på Waynes och pratade om allt och inget. Mary var på en annan fikadejt, men vi sammanstrålade och gick en sväng på Åhléns och i nya gallerian. Sedan blev Linn sugen på en powernap, Mary hade värk och min rygg gjorde ont, så vi åkte hemåt.
 
Det är skönt att komma ut lite. Jag har nog isolerat mig en del, mer eller mindre frivilligt. Det är en stor värld där ute. Tack Linn för trevligt sällskap och för att jag fick en chans att komma hemifrån en stund.
 
När vi kom hem däckade jag. Igår mådde jag bra, men idag är pre-förkylningen tillbaka. Det känns i hals, näsa och öron och jag gillar det inte. MEN KOM  IGEN DÅ, bryt ut eller försvinn! Bättre än att vara tung i kroppen och ständigt trött.
 
Det ser ut som om en bomb sprängts i lägenheten, vi har inte hållit efter. Imorgon kommer boendestödet och då gör vi en kraftansträngning. Silverfiskarna är för allt jag vet döda eftersom jag har rengjort avloppet och sprayat ihjäl dem med rödcederolja. Dammsugning, plockning och diskning står på schemat för imorgon, för att jag ska kunna trivas här.
 
Ligger i soffan och vilar ryggen. Ännu en vild kväll hos Saari och Mary.
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: