Tandvärk.

2014-04-10 @ 17:32:54
Idag kom en vikarie från boendestödet. Vi gick och handlade och det var väldigt lite folk i butiken, vilket var väldigt skönt. Jag kunde handla i lugn och ro. Nu har vi det mesta inför helgen. Jag tänkte begrava mig i skrivande och researchande. Det är mycket att ta reda på för att kunnde ge en realistisk bild.
 
Jag har tandvärk. Igår var jag så trött att ögonen gick i kors, men jag kunde inte sova för att jag hade så ont i käften. Jag ville bara gråta, så trött var jag. Jag tog en Alvedon och den gav lite smärtlindring efter ett tag, så att jag kunde somna tillslut. Jag har fortfarande ont så jag ska ta Alvedon i tid ikväll för att få sova en hel natt... Visst kan man också kombinera den med Ipren? Jag har verkligen ont.
 
Det lär sluta med att jag får ringa tandläkaren. Jag ser inte fram emot det.
 
I jakt på inspiration har jag sett Klass i eftermiddag. Jag har sett den flera gånger, men den är riktigt bra. Grym, hård, grotesk och så väldigt verklig. Den träffar mig varje gång. Den visar verkligen hur vidrig världen kan vara. Kanske skriver jag en recension om den senare.
 
 
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: