ESC semifinal 1.

2013-05-15 @ 13:53:47
Har just varit på sjukhuset och umgåtts med Maria, nu väntar jag på att Lynn ska ringa. Vi ska handla mat och hon kommer göra stuvade makaroner till middag, MUMS. Jag älskar stuvade makaroner men äter det bara med henne egentligen. Sedan blir det nog att ta det lugnt i soffan och umgås.
 
Jag och Mary såg semifinal 1 i Eurovision Song Contest igår. Vi hade en "score-board" och vi rankade låtarna från 0-10. Bäst var Danmark, sämst med hela 0 poäng var Kroatien. Tanter som vi är så orkade vi inte se klart programmet... Men vi såg alla bidrag i alla fall. Ärligt talat kändes ingen som en vinnare, fast jag tror att Danmark kommer slåss i den högre ligan i år.

Jag tror verkligen att Sverige har en god chans, just "you"-delen i refrängen är otroligt trallvänlig och sätter sig direkt. Det är ju det en riktig vinnarlåta ska göra - sätta sig första gången man hör den. Helst ska man kunna sjunga med i sista refrängen.
 
Någon gång under mitt liv vill jag vara på plats när det är ESC-final. Jag har följt det slaviskt sedan jag var liten. Det är nästan bättre än min födelsedag.
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: