Tjuv.

2013-03-05 @ 12:05:29
Inatt tjyvade jag Marys täcke. Det var inte meningen men jag klämde fram ett "Flåt" och drog på mig mitt eget.
 
Jag har drömt om Marilyn Monroe bland annat, det har varit en väldigt aktiv natt. Enligt Mary har jag mumlat en hel del.
 
Nu sitter jag och skriver på min ungdomsroman. Jag har just avslutat del två, nu har jag påbörjat den tredje och sista delen. Det känns helt sjukt, tänk om jag faktiskt lyckas skriva färdigt boken! Det är mitt hjärteprojekt, på något plan så tror jag att jag vill ha kvar det, vill aldrig släppa iväg det. Samtidigt vill jag ha den klar och söka förlag som vill ge ut den.
 
Jag tänker mycket på stress, på vad jag och min psykolog pratade om. Det första som kommer när man slappnar av är ångest, och kommer man inte över det så återgår man till stress igen. Igår lyckades jag verkligen slappna av, trots ångestvågen som kom där vid 17.00. Jag får alltid ångest vid solnedgången. Jag undrar om det är för att dagen dör? Eller så är det bara för att det är ett mellanläge, och mellanlägen är svåra att befinna sig i.
 
Hur som helst, nu ska jag återgå till arbetet. Det är mysigt att umgås med mina flickor, mina karaktärer. Hjärteprojektet. Det är detta jag är menad att göra.
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: