Tantvarning.

2013-01-19 @ 17:30:06
Bokbytardagen var verkligen en riktig hit. Jag gick flera varv, vi blev helt tokiga och det fanns så mycket som skrek LÄS MIG. Mellan varven satt vi med kaffe och tittade på fynden, sedan när det kom in fler böcker så reste vi oss och gick ett nytt varv. Olivia drog hem enorma mängder böcker, på väg hemåt så hade vi alla svårt med tyngden.
 
Det gladde mig att någon hade plockat på sig de fyra böcker från John Marsdens serie Imorgon när kriget kom. Jag hade lämnat in dem eftersom jag har fyra dubletter. Det är kvalitetläsning! Jag lämnade också in några böcker på engelska av Amelia Atwater Rhodes.
 
Nu kan vi ligga och vältra oss i böcker. Det är något speciellt med böcker, det är lustfyllt och det är mysigt. Jag funderar på vad människor som aldrig läser egentligen gör... Det känns som att man inte har en inre essens av mening om man inte läser alls.
 
På tal om mening, så är det hög tid att börja med middag. Ett mål mat mening. Ikväll ska jag botanisera i mina fynd och kika på postkodmiljonären, sedan lägga mig tidigt.
 
Någon som kan stava till T A N T?
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: mary

we're golden girls

2013-01-19 @ 17:56:46
URL: http://janemary.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: