Solitär men inte ensam.

2013-01-16 @ 19:37:59
 
 
I eftermiddag har jag och Mary varit hos Susanne. Hon bjöd på kaffe, glass med tillbehör som tuttifruttitopping och fluff. Det var faktiskt första gången jag ät riktig fluff! Mums.
 
Eftersom rörmokarna kom tidigare än vad jag förväntat så jag var tvungen att snylta på Susannes dusch. Jag hann knappt in innan jag kastade mig in i badrummet, jag kände mig så ofräsch. Men det redde upp sig.
 
På köksbordet stod ett spel, jag frågade Susanne vad det var. Solitär. Hm. Tanken är alltså att man tar bort kulan i mitten, sedan ska man försöka hoppa över kulor och ta bort dem. Målet är att ha en kula kvar. Jag misslyckades fatalt, jag tror att jag bara kom ner i fem kulor. Sedan tog hon fram en Rubiks kub och jösses, där försvann jag totalt. Jag misslyckades även där, men vilka fantastiska saker att ha hemma för att vilseleda ångest och knäcka dåliga tankemönster! Måste köpas hem... I och för sig KAN man ju faktiskt bli galen av grejjerna eftersom det är så svårt och man blir så störd när det inte går ut eller blir rätt.
 
Ett av våra nyårslöften är att åka iväg till våra kompisar istället för tvärt om. Det är lätt att bjuda in vänner på kaffe, men vi lämnar lägenheten ganska sällan just när det gäller att umgås tillsammans. Så, det här är en början på något väldigt vettigt. Jag måste erkänna att jag satt i soffan innan vi for iväg och funderade på att ställa in, men jag visste att jag skulle ångra mig om jag inte for. Så vi for. (I norrland åker man inte, man far.)
 
Det har blivit många fina skratt idag. Susanne är hur kul som helst och när vi var på väg hem tappade jag andan och fick ont i magen för att jag skrattade så jävla hårt. Det här är ett vinnande koncept, detta.
 
Nu lät vi tvingas ut mer, i och med att badrummet är ockuperat om dagarna i tre veckor framåt. Det här med behovet att duscha är dock ett problem, det känns lite obekvämt att låna kompisars duschar. MEN DET ÄR VÄRT DET FÖR VI SKA FÅ ETT BADKAR OCH ETT FULLT FUNGERANDE BADRUM. Måste komma ihåg det när jag svettig och flottig i håret ringer Olivia och ber om att få låna hennes dusch... men toaletten får vi använda - det är bara det att den är lite ostadig eftersom de skruvat loss den. Jösses.
 
Dags att varva ner. Imorgon blir det allvar, min sista träff med min terapeut. Vi ska "knyta ihop säcken" och så får jag begära en annan individualterapeut. Snickaren kommer också, och så ska vi ha PMS! Patie och Mary ska få coacha mig i teckning.
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: