Hög tid att skaffa sig en filofax!

2013-01-18 @ 16:39:47
Jag sov så oroligt inatt och vaknade första gången vid 01.15, sedan flera gånger. Jag är ganska säker på att Mary var vaken vid fler tillfällen samtidigt som mig, men jag sa ingenting ifall hon skulle ha sovit. På morgonen krälade jag mig upp, orkade inte falla i dvala och drömma hemska drömmar.
 
Det är hög tid att göra ett viktigt inköp; en filofax. När sista byggpersonen gått hem så la jag och Mary oss för att ta en tupplur, men just när jag lagt mig tillrätta ringde det på. Jag var säker på att det var en byggperson som skulle arbeta lite till på vårt badrum, men när jag öppnade så stod mitt personliga ombud där.
 
Ooops.
 
Jag bjöd in henne och medan vi pratade ringde Lynn. Hon påminde mig om att vi skulle träffas.
 
Ooops igen.
 
Jag fick skjuts till bibblan av det personliga ombudet, sedan gick jag och Lynn på mataffären. Det är så svinigt kallt ute att jag får lust att stämma vädergudarna. Jag känner mig rent allergisk mot kylan, men det värsta är kontrasterna - in på ICA, svetten hittar sin väg nedför armhålor och slingrar sig efter ryggraden, sedan kommer man ut och ska gå hem i så många minusgrader att man vill kräkas och svetten fryser till is.
 
Nu sitter jag ÄNTLIGEN HEMMA och dricker Cream i soffan. Min dag är färdig nu. Jag ska läsa lite och varva ner. Jag är toktrött efter nattens marathonsvängningar i sömnen så rent logiskt borde jag sova jävligt gott senare, där vid 22 när vi tanter går och lägger oss.
 
Jag tror att mitt liv blir mindre rörigt nu när jag begärt både det ena och det andra stödet, som ett personligt ombud, ny terapeut som heter Erika och är psykolog, förhoppningsvis skrivs ett kedjetäcke ut och så ska jag nog köpa nya "leksaker" från hjälpmedelscentralen. Men först och främst så är nog en filofax något jag ska lägga pengarna på.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Vinter

En filofax är bara bra så länge man kommer ihåg att titta i den ;)
Jag försöker få min telefon att påminna mig om saker, men än så länge påminner den mig bara om sånt som redan har hänt...

2013-01-19 @ 10:39:13
URL: http://vinterrosa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: