Eko.

2013-01-30 @ 16:15:59
Ser mer Big Bang Theory. Tar en cigg. Lägger mig under täcket på soffan och sover en stund, så skönt under täcket. Tänk om man hade ett kedjetäcke! Det hade varit otroligt skönt.
 
Ingen verkar må särskilt bra nu. Ingen av de vänner jag hört av mig till i alla fall. Det är så synd, och det känns som min synd. Blir inte PMS idag, inte ens PS. Det är bara S. Jag, Puffen och katterna och Sheldon.
 
Jag skriver, filar på min text som jag senare ska öva in genom att göra om texten till punkter för att kunna prata på ett naturligt sätt och samtidigt hålla koll på de poänger jag vill framföra. Jag vill att det ska bli medvetet utan att bli tradigt och stelt.
 
Min synd, ekar det i huvudet. Min synd. Kan man stänga av hjärnan ett tag? Bara ett litet tag. Inga tankar, ingenting. Inga sinnesintryck. Bara svart en liten stund varje dag. Inte ens i sömnen är jag säker, tvärt om. Där kan jag inte hindra någonting från att hända. Bisarra drömmar där De kommer in i min hjärna och plågar. Jag blir arg. Jag är faktiskt jävligt förbannad på det mesta just nu.
 
Nu ska jag ut med Puffen, trotsa snöstormen.
 
Jag vill inte vara vår tids Sylvia Plath.
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: