Hej på dig.

2013-12-09 @ 14:55:13
Det är så dumt. Jag vet faktiskt inte var min ångest kommer ifrån riktigt. Mörkret, månntro? Allt är bra. Allt är stabilt. Ändå så har jag sugits in i dygnet-runt-ångest och känner att det är svårt att inte bli deprimerad. Nä, det här måste handla om Vintern. Det enda jag egentligen ogillar med den är att den är så mörk.
 
Jag brukar tänka på att jag haft perioder som denna flera gånger. Det kan handla om en vecka eller en månad med intensiv ångest som paralyserar mig, men det har ju faktiskt gått över! Jag klamrar mig fast vid det, även om jag inte kan förstå min ångest så vet jag att jag haft liknande jobbig ångest och klarat mig igenom det. Alltså gör jag det även nu.
 
Jag försöker verkligen hålla uppe mig själv i nackskinnet. Sluta löjla dig, saker är ju bra. Skärp dig. Att säga så till mig själv hjälper faktiskt lite, ibland bara en kort stund, men det är värt det för varje liten stund då jag inte känner isande ångest så får jag vara nöjd.
 
Nog om min ångest. Jag har andra problem. Till exempel en urinvägsinfektion. Jag har lämnat urinprov i tre dagar, och varje gång var stickan "smutsig" men av någon andledning skickades den inte på odling förrän igår och de har gett mig antibiotika först idag. Jag är konstant kissnödig och det är inte roligt alls. Jag gillar inte antibiotika heller eftersom man blir störd i magen, men det är bara att bita i det sura äpplet. Det handlar bara om fem dagars behandling hur som helst.
 
Jag har spenderat flera dagar med att egentligen bara sova eller lyssna på musik. Jag har inte orkat göra annat. Jag har läst lite, men det går segt. Jag måste läsa om samma stycke två eller tre gånger. Därför väljer jag lättlästa böcker just nu, ungdomslitteratur.
 
Mitt skrivande ligger på is. Jag har inget ordbehandlingsprogram ännu på min nya dator. Jag längtar efter att få ge mig in i skrivandet igen, av alla saker som snurrar i huvudet så är finalen på min bok ett av dem. Just nu behöver jag egentligen bara knyta ihop säcken. Men det ska göras på ett snyggt och oväntat vis.
 
Det var allt för nu.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: emz

Testa å äta probiotika kapslar. Finns på hälsokosten. Bara bra bakterier typ....jag brukar äta dom då jag käkar penicillin å magen rasar ej då. Du kanske redan har testat. Annars är det ett tips. Funkar på mig så kan ju vara värt å testa:-)
Fin blogg.

2013-12-09 @ 15:23:57
Postat av: mslunacy

Bifiform på apoteket, mjölksyrabakterier. En tuggtablett om dagen och ingen kass mage! AB är annars döden för magen..

Postat av: Vinter

Nu har det ju i alla fall kommit snö som ljusar upp det lite. Jag hoppas att det som regnar nu inte tar bort allt och gör det snorhalt...

Tranbärsjuice är faktiskt bra mot urinvägsinfektion, men jag vet inte hur det funkar med antibiotika.

2013-12-10 @ 14:16:02
Postat av: Yolanda

kram

2013-12-22 @ 18:38:51
URL: http://mittprivatakrig.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: