Söv mig.

2012-09-17 @ 16:26:28
Jag har sovit dåligt igen. Det börjar snurra i huvudet, varningstecken. Jag behöver helt enkelt sova en hel natt. Jag tror att jag började vakna och somna vid 02, så jag fick ungefär 3 timmar ostörd sömn innan helvetet med drömmar som skakade mig vaken började- Mellan drömmarna var jag som i en dvala. Jag och Mary var ibland vakna samtidigt. Suck.
 
Det var verkligen körigt idag när boendestödet kom. Ingen av oss hade någon särskild energi. Jag cyklade till centrum och köpte mjölk samt hämtade ut ett paket och mediciner. Ett paket med 10 Stilnoct. Det räcker i fem dagar. Skämtar de med mig? Det är en stackars underläkare som skrivit ut dem och vågade väl inte skriva ut mer. Jag har ingen tid med min läkare så jag försöker få tag på avdelningschefen till avdelningen jag tillhör och fråga om det verkligen är som det ska.
 
Jag har inte orkat dammsuga, jag har knappt gjort något idag känns det som, men jag antar att jag bör sänka ribban. Med mina sårbarheter har jag ändå gjort vad jag kunnat.
 
Kill Bill II och varm choklad ikväll. Det låter väl mysigt?
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: S

aldrig stött på någon så bortskämd som du.
tycker synd om dig själv hela dagarna, kanske är det därför
du inte kan sova? prova att gå ut ur din lilla buhu-stackars-mig-bubbla och göra något istället för att sitta på din feta röv och bara klaga.

2012-09-18 @ 18:42:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: