I'll spread my wings one more time.

2012-09-26 @ 22:54:58
Nästan extremt trött nu. Ljusen brinner ut, rökelserna har för länge sedan slutat glöda men jag känner mig ändå lugn och fin. Jag lever, jag lär mig. Katterna blir underligt lugna när jag skapar stämning och lägger tarotkort. Vissa tror att "det här" förstör för mig, men jag ser korten som en förlängning av min intuition. Det finns så mycket som man inte tänker på i vanliga fall. Det finns mycket känslor, tankar och insikter att bringa ljus på.
 
Jag har dock också brusat upp ikväll av orsaker jag inte vill nämna. Och jag har som vanligt saknat min CrazyGirl. Men jag har en god vän att chatta med och jag har roliga saker framför mig.
 
Jag tänkte unna min någonting. En UB-kosett som ser hur såhär:
 
 
 
Det vore underbart att ha en sådan. Men jag måste DEFINITIVT komma ut oftare så att jag kan använda dem. Jag känner mig redo, alldeles snart. Jag vill greppa livet igen och dansa nätterna igenom.
 
Pappas operation gick bra, han ringde och berättade att allt var okej. Det var skönt att höra. Det är bara så underligt att vi har så dåliga resurser att man måste åka långa vägar för att göra en operation... Jag hoppas att det läkaer fint.
 
Nu ska jag ut sista svängen med Puffen och ta en välbehövlig sovmorgon.
 
Blessed be.
 
 
 
 
 
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Jezzie

Jag gillar din blogg, designen=) Den är grymt fin.

Ha det bäst! //Jezzie

2012-09-27 @ 14:38:20
URL: http://www.bluebaby.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: