Återtagit mitt hem.

2012-09-03 @ 16:58:00
 
Ser det inte mysigt ut? Fyllt med levande ljus, rökelser och goda energier. Men det är också endast vardagsrummet som jag egentligen stått ut att vara i. Ni anar inte hur hemskt stökigt det varit.
 
Men idag har jag städat, med lite hjälp på traven. Mamma kom med Puffen och hjälpte mig handla så att jag kan göra storkok på onsdag. Puffen var helt till sig när han kom hem igen, jag blev pussad och jag bara höll om honom. Lilla efterblivna sötnos!
 
När mamma lämnade mig vilade jag ett tag, sedan kom boendestödet. Jag ställde henne vid den vidriga disken och började plocka. Få se, vad har jag fått gjort idag? Till tonerna av Within Temptation har jag plockat, bytt i kattlådorna, plockat ännu mer, rensat i kylskåpet (7 mjölkpaket som gått ut), bokat tvättid, betalat räkningar, gått ut med Puffen, samt fått det dammsugit, diskat och nu är det riktigt fint i köket utom bordet som jag överlåter till Mary. Det är massor av pysselsaker. Vi behöver ett hobbyrum!
 
Fria ytor. Jag tände kanelrökelse och gick i alla rum och pendlade in goda energier med min Ametist-pendel. Sedan satte jag mig i soffan. Lugnet. Åh.
 
Det är viktigt att städa, både fysiskt och spirituellt. Mitt hem strålar och jag känner lugnet. Vardagsmagi.
 
Imorgon blir det definitivt utskrivning. Jag känner mig redo nu. Av erfarenhet vet jag att det är bäst att komma hem till ett ordnat hem och ha matlådor eftersom man sällan känner för att ställa sig vid spisen när man just tagit ett kliv ut i den verkliga världen igen.
 
Jag känner mig impad av mig själv. Jag gjorde det! Jag kan! Det kanske är skitsamma för andra, men för mig är det viktigt. För mig är det inte självklart att klara av att hushålla. För mig är ett städat hem självkänsla.
 
Vi får se om jag vågar åka ner på stan imorgon. Det vore bra... Jag har en del ärenden att ta hand om som jag helst inte skjuter fram. Men vi får se vad dagsformen säger.
 
 
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Tess

Det känns verkligen som en befrielse att städa ibland :-) Särskilt bra blir det om man lyssnar på musik. Härligt val av musik måste jag säga!

2012-09-03 @ 18:23:31
URL: http://highlandertess.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: