Mott ryggvärk vid behov.

2012-03-16 @ 13:00:05

 

 

 

 

Jag sitter i skrivande stund hemma hos mina föräldrar och har ont, trots kombinationen Alvedon och Ipren samt spikmatta. Spikmattan hjälper i alla fall att skapa endorfiner och håller ryggen varm.

 

Jag ska försöka ta mig ut på en kort promenad med Puffen idag. Mamma har kämpat med att karda Puffen i en timma! De kommer så bra överens, mamma är hård men rättvis och Puffen är så kär i min mamma.

 

Puffen skiter fullständigt i Svante the cat. Svante tycker att det är jobbigt att ha en ful hund i sitt hem, men han accepterar det. Typ.

 

Jag saknar Mary så att min bröstkorg nästan sprängs. Vi är ganska dåliga på att vara ifrån varandra särskilt länge, det är liksom inte bra för hälsan. Vi får trösta oss med att vi framtiden vid våra fötter.

 

Jag har en del omotiverad ångest vilket stör mig otroligt mycket. Katastroftankar. Ser udda samband och känner att vi är en del av ett större sammanhang. Jag tror att det är stressen kring universum och allting som gör att jag känner såhär. Försöker stressa av nu när jag är på besök i hem-hemmet. Jag är rädd att min läkare kommer vilja höja Seroquelen vilket jag inte vill, så är det någon där ute som har tips på vad man ska göra för att psykotiska symptom och magiskt tänkande ska minska utan neuroleptika och annan medicinering?

 

Nu ska jag fika med mamma och vila ryggen.



xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Anna

Du borde köpa en smärtstillande salva och sätta salvan på ryggen där det gör ont. Det är mkt, mkt mer effektivt än att ta tabletterna som dessutom irriterar magen. När du blir av med smärtan tror jag att din ångest successivt kommer att lätta. Nu har du hamnat i en ond cirkel av smärta och stress. Därav katastroftänkandet som kommer på grund av din situation just nu.

2012-03-16 @ 16:50:07
Postat av: Hanna

Man får ju lätt massa ångest av att ha mycket ont. Ryggvärk kan ta knäcken på vem som helst. Så tyck lite synd om dig själv och var lite extra snäll mot dig själv. Det är ok att vara ynklig ibland.

2012-03-17 @ 00:21:04
Postat av: Yohanna

Jobbigt med ryggvärk! :( krya!

2012-03-19 @ 15:36:36
URL: http://yohannastarfighter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: