Insomnia.

2012-01-30 @ 11:29:45
Igårnatt låg jag vaken. Min hjärna jobbade febrilt, jag skrev en bok i huvudet och kunde inte slappna av. Ändå skrev jag fyra sidor i min dagbok innan jag släckte lampan, det brukar i vanliga fall hjälpa mig att sova. Skriva ner tankarna som snurrar och sedan lägga ifrån mig dem. Jag försökte resonera med mig själv; Nu ska jag sova, jag kan skriva imorgon. Nu sluter jag ögonen och låter mörkret omsluta mig, låter kroppen bli tyngre och mer avslappnad för varje andetag. Nu ska jag sova och ingenting annat.

Hur som helst så har jag sovit riktigt kasst också. Jag är så otroligt trött nu.

Mischa börjar bli ett skällsord här hemma. Han och Tala är helt tokiga. Knaskatter.

I eftermiddag ska vi på Media Markt och kolla på elektronik. och grejjer Jag hoppas att jag vaknat till vid det laget. Jag vill kika på en skrivare, det vore inte helt fel att ha en. Tyvärr så vet jag inte var jag skulle ställa den - katterna är som sagt överallt nu.

Jag tror att jag ska lägga mig och vila lite... bara lite...


xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Lina peepshow

Vi kan nästan vinka till varandra när ni är på Media Markt!

2012-01-30 @ 12:40:03
Postat av: Briseis

Våra katter är också överallt, hemskt gärna på skrivaren (som är dyr och avancerad dessutom, och känslig för katthår.) Så vi behöll lådan skrivaren kom i, skar bort botten och låter den stå över skrivaren när den inte används, som kattskydd.

2012-01-31 @ 11:01:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: