Tankestopp.

2012-02-02 @ 15:40:03
Phew. Dagens stora utmaning var att installera vår nya skrivare, men nu fungerar det. Skönt! Dessutom har vi tagit ner granen och jag har diskat och dammsugit. En dusch på det och nu te, rökelser och OC.

Jag var så rädd att glädjen och lugnet var slut. Det kändes så - jag var på väg ner. Men idag har jag på något vis fångat upp mig själv igen.

Imorgon ska jag träffa min läkare och jag är ganska spänd över att få höra vad han har att säga om Solian. Sedan måste jag understryka vikten av mina så kallade "tankestopp" eftersom han inte verkade förstå hur illa det är. Jag är rätt högfungerande och lyckas ofta dölja dem. Det gör dock inte att jag mår bättre eftersom de ändå är där i mitt huvud, totalt utan röd tråd.

Det är kallt ute. Puffen springer omkring på tre ben. Det såg så otroligt roligt ut när han skulle bajsa på tre ben, det tog verkligen emot att stanna och göra nummer två. Han liksom skuttar för att ha så lite kontakt med marken som möjligt. Sådana här dagar vore det schysst om Puffen kunde gå på lådan som katterna.


xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: J

Vad är det för ras på hunden?:)

2012-02-02 @ 18:24:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: