I valet och kvalet.

2012-02-15 @ 17:40:33
Igår fick jag permission och jag spenderade alla hjärtans dag med Mary. Hon fick cigaretter och choklad. Sedan såg vi filmen Kyss mig som var helt okej.

Jag kände den där glädjen i bröstkorgen, den glädje jag trodde att jag tappat. Men när vi skulle sova så kröp ångesten fram och jag hade en fruktansvärd hjärtklappning.

Jag är i valet och kvalet angående min inläggning. Ska jag skriva ut mig eller stanna? Jag orkar inte särskilt mycket, på så vis är den kravlösa avdelningen bra, men jag saknar hemma, saknar Mary och att få sova i min egen säng. Jag funderar på att ta en långpermission på tre nätter och seb om jag kan skriva ut mig på måndag.

Jag är så trött, jag måste be läkarna sänka min dos Seroquel. Hjärtklappningen är en biverkan som faktiskt gör mig rädd. Dessutom var det ju tänkt att jag skulle få byta neuroleptika... men å andra sidan höjdes Seroquelen av en anledning.

Så jag vet inte mycket.


xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: amalia

stanna tills du känner dig stabil tycker jag!

vet precis hur det är att längta hem men kommer man hem för tidigt kan det bli helt fel allting...biverkningar är jobbiga,om du ofta upplever hjärtklappning är ju prio 1 förstås att sänka dosen på din medicin men om det just nu inte känns möjligt/aktuellt så be om tex inderal som är en betablockerare,jag tar den mot hög puls och för hjärtklappning.lycka till!kram

2012-02-15 @ 19:31:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: