I'd do anything for you, fortsättning

2012-12-19 @ 17:03:10
 
 
Jag vaknade vid 10 och då hade Mary en ångestattack. Hon hade varit vaken sedan 03 och tagit sig igenom ångestattacker. Det lugnade sig, men sedan kom en till. Då kände vi båda att vi inte kunde ha det såhär.
 
Vi diskuterade möjligheter. Hon har rätt när hon säger att jag inte ska vara hennes vårdare, och nu behöver hon vård. Vi fick skjuts till sjukhuset av en fin vän och där mötte vi ännu en fin vän som satt med oss och väntade på akutpsyk. Det slutade med att Mary blev inlagd.
 
Åh vad jag önskar att jag kunde skydda henne från alla onda tankar! Jag är inte heller så pigg, så att säga, men jag klarar mig hemma. Nu har jag ätit pizza med Patrice och vi ska pyssla. Jag ska passa på att pyssla ihop en julklapp till Mary som jag tror att hon kommer att tycka om. Imorgon ska jag besöka henne och ta med mig något gott.
 
Jag saknar dig! Jag älskar dig så otroligt mycket... Det känns så fel att du är där och jag är här, men så måste det kanske vara just nu. Don't get too comfortable, okej? Allting kommer att bli bra...
 
I'd do anything for you.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: johanna


I all välmening, kan inte dbt vara bra för Mary?
Då får man tekniker att bemästra sin ångest och det har iaf hjälpt mig enormt. Intoxikerade ofta pga ångest och starka känslor så pass att min lever blev väldigt dålig.Det var också prat om dialys för njurarna.
Att lära mig styra ångesten gav mig styrka, att kunna övervinna alla negativa känslor. istället för att låta ångesten vinna.
och att läggas in gång på gång är inte svaret i det långa loppet.
mvh

johanna.

2012-12-19 @ 19:05:01
Postat av: Saari

Mary har gått i DBT för länge sedan, samt fräschat upp sina kunskaper och färdigheter för ett år sedan. Vi har båda kunskap om DBT, det är ingenting man får gratis utan måste jobba skithårt med. Tack för tipset ändå, DBT är en otroligt bra terapiform för de med dessa besvär.

Nä, inläggning ska man helst undvika men ibland går det bara inte.

2012-12-19 @ 19:15:16
URL: http://iamsaari.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: