Ynklig.

2011-01-25 @ 15:07:39

Min kreativitetshörna!

 

 

Jag trodde att jag skulle klara mig, men när jag vaknade i morse var näsan täppt och det kändes som att huvudet blivit överkört av en lastbil. Jag ringde och avbokade min tid med mina terapeuter, jag har ingen lust att smitta någon med en äcklig förkylning.

 

På morgonsina när jag gick ut med Puffen så var det som att han var ute och gick med mig. Jag hängde helt enkelt inte mer och släpades fram av honom. När jag kom hem la jag mig i sängen och somnade till Tori Amos (som vanligt) med två spinnande katter och en Puff i sängen. Det hade varit mysigt om jag inte känt mig så risig.

 

Jag har sett på Blair Witch Project, det är en film som alltid funkar. Ligger under filten och känner mig ynklig.

 

Men annars är det bra. Hoppas förkylningen inte stannar kvar länge i min kropp, jag har inte tid att vara sjuk och känna mig ynklig.

 

Angående bilden ovan så är det en början på min kreativitetshörna i lägenheten. Planen är att det ska finnas alla möjliga instrument där, möjlighet att måla samt en vägg med olika tolkningar av Marilyn Monroe. Allt för skapandets skull!

 

 

 

xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Emma

hej saris! fint att det gar bra med lagenheten. och saaa fint med karleken! gillar det du skrev om att du gillar ordet flickvan. wiho, vad jag ar glad med dig! <3

och du, sa SJUKT snygg golvlampa! vill ha!



puss!

2011-01-30 @ 23:55:07
URL: http://newsahoy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: