Igår var viktig.

2011-02-27 @ 16:05:36

Good hairday and my lucky dress.

 

 

Igår kändes det verkligen som att jag fyllde år. Vi firade på mitt boende som bjöd på fika dagen till ära, vi firade här hemma. Ja, det var en dag som var bra ända från starten.

 

På mitt föredetta boende blev det kladdkaka med grädde, plus gitarrspel och sång. En annan kvinna som hör till boendet är väldigt duktig på att spela gitarr och att sjunga, vi hade en skön jam-session! Jag blev verkligen otroligt sugen på att göra om det, jag ska bjuda in henne till mig så kan vi leka med mina instrument.

 

 

 

 

 

Musik och måleri är helande. Skrivandet får ta några steg tillbaka nu, tyvärr. Jag har idéer, men jag har inte tillräckligt med hjärnkapacitet (neuroleptika) för att orka. Att låta bli att skriva gör jag såklart inte, jag skriver alltid dagbok eller bloggar för hur trött jag än är så behöver jag också sippra ut känslor över tangentbordet eller min skrivdagbok. Annars exploderar jag. Annars är jag inte jag. Det är bara det att ord inte alltid räcker till.

 

Okej, jag blev lite arg när Melody Club inte gick vidare i Melodifestivalen, men jag hade gott sällskap av Mary, Olivia och Maria. Det var egentligen det enda som räknades.

 

Jag vet inte vad som är finast, att somna eller vakna bredvid Mary.

 

 

 

JAG VILL SKRIKA TILL HELA VÄRLDEN ATT JAG ÄLSKAR DIG!!!

 

 

 

xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Ausgeflippt

Aww, ni är så fina ihop :-)



Kramar

2011-02-27 @ 17:52:22
URL: http://ausgeflippt.blogspot.com/
Postat av: Amanda

Gud var du är mogen som visar upp dina uppmärksamhetssår i bloggen. Du måste känna dig väldigt törstig efter att bli sedd, med tanke på att du beter dig som en fjortis som nyss hittat ett rakblad. Du vet att yngre människor kan bli triggade av sådant som du visar upp i din blogg, va?



Det är sådana som du som gör att psykiatrin i dag är i totalt kaos. Skaffa en låst blogg om du tvunget ska fläka ut dig. Annars ha vettet att inte visa sådant öppet. Ja! Du skär dig och du älskar det och tycker det är vackert. Vi har fattat det.

2011-02-28 @ 11:40:01
Postat av: Anonym

Amanda, du är ju sjuk - och då menar jag inte fysiskt sjuk. Om du läser om en tjej som precis skriver ett inlägg där hon firar att hon slutat skära sig, så uppmuntra det ju knappast andra att börja. Det är ju en Blogg om att sluta och börja ta hand om sig. Läser du den? Du kan ju uppenbart skriva, så du torde vara läskunnig, men det kanske du inte är då du inte verkar förstå innehållet. Jag antar att jag ska tolka det så, du har helt enkelt inte läst bloggen, för att du inte har förmåga till det, eller för att du är lat.

2011-02-28 @ 13:35:05
Postat av: mary

amanda har ju verkligen stenkoll på läget. or not. jisses människa, läs bloggen innan du öppnar munnen.

2011-02-28 @ 17:45:22
URL: http://janemary.blogg.se/
Postat av: heymf@bdb

had to say - ditt hår är jätte vackert plattat och på bilden! jag vill sno det !

2011-03-02 @ 02:32:14
URL: http://notsopredictable.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: