Utvärdering av sömn.

2011-12-03 @ 13:49:32
Musiknostalgin slår mig. Hanson, Machinae Supremacy, Instant Remedy, Meshuggah, Karmakanic. Bra skit. Jag undrar om jag har bredast musiksmak i Sverige?

Det här med sömnen igen... Igår såg jag till att knocka mig själv. Jag vaknade faktiskt utvilad på morgonsidan, trots att jag vaknade vid fyra tillfällen under natten. Jag får ta mer Theralen antar jag, jag känner mig inte bakis på den idag trots att jag tog den igår efter ett långt uppehåll.

Hur som helst så missade jag min läkartid igår. Jag hade glömt bort den, och jag var hur som helst alldeles för slut för att kunna ta mig dit. Nu har jag en tid på måndag istället. Jag är glad att han tar sig tid, jag misstänker att han tar tid från sin lunch för min skull. Det var inte riktigt mitt fel att jag missade tiden heller, eftersom jag glömt tiden och faktiskt bett I-M att höra av sig om den. Hon ringde mig igår och berättade att jag missat den - tack I-M.

I alla fall. Det som behöver diskuteras är min sömn, för jag vill inte bli tokig igen. Jag vill också diskutera en hög med saker som jag inte riktigt vill lägga ut i min blogg. Jag skriver väldigt personligt, men jag utlämnar inte mig själv. Jag har lärt mig den hårda vägen att det är som att fälla krokben för sig själv.

Idag kommer Marielle förbi, och sedan lär det bli en del Rizzoli & Isles också.



xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: