Sluta oroa dig - börja leva!

2011-12-14 @ 12:05:08
Ikväll blir det Betnér på folkets hus. Han har kommit att bli min favoritkomiker, en vettig människa som är härligt cynisk.

Problemet är bara att jag totalt glömt bort när vi skulle se honom. Igår tog Mary fram biljetterna, det stod den 14:e på dem så vi hade som tur var inte missat honom, men samtidigt har jag inte fått förbereda mig mentalt på detta. Om jag inte går så kommer jag hata mig själv, om jag går exponerar jag mig för en av mina största rädslor, men det ska ju vara roligt!

Igår låg jag i sängen och skrev dagbok. Jag fick för många år sedan en bok som heter "Sluta oroa dig - börja leva" som har en formel för att man ska stilla sin oro och ångest.

1. Föreställ dig det värsta som kan hända. För mig skulle det vara att kräkas och känna mig fast i publikhavet, risk att jag får panikångest.

2. Bli vän med tanken på att det värsta kommer att ske. Alltså tänker jag att det värsta kommer att hända, jag kommer kräkas eller få panik. Okej, det är vad som händer.

3. När du accepterat att det värsta kommer hända, gör det bästa av situationen. Jag är lugn för att jag vet vad som kommer att hända, och kan då styra mina tankar och handlingar på ett vettigt sätt.

Så det är knepet. Jag måste också påminna mig själv om hur hysteriskt roligt det kommer att bli, det här är livet, det här är guldkant på tillvaron. Det är spännande och kommer definitivt bli ett minne för livet. Efter att ha sett hans inspelade shower så är jag helt såld på hans humor. Runar, dvärgar, Lina sitta poppen... Haha.



xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: mary

risk finns ju att vi alla kräks av skratt. jag är redan beredd på den kramp jag kommer få i magen.

men ja, du kommer nog ångra dig om du bangar och förhoppningsvis sitter det inte så många magsjuka i publiken XD

2011-12-14 @ 12:10:35
URL: http://janemary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: