Första snön.

2011-12-05 @ 16:46:33
Jag snabbade mig till mötet med min läkare idag, men han var sen. Jag var jättestressad, för jag skulle träffa mitt boendestöd och åka ner på stan. Vi hade 20 minuter då jag rabblade upp recept jag behövde och berättade i korthet om vad som hänt sedan sist och fick en ny läkartid.

Både jag och Mary har sovit dåligt, och vi fick otippat nog rådet att INTE lägga oss i tid. Det vill säga, stanna uppe till 23 åtminstone. Vi är så sömntörstiga bara... kvällarna blir långa. Sömnkvaliteten är ungefär nästan noll. Svårt att somna, uppvaknande under natten. Mary steg upp vid löjliga 5 i morse för att hon inte kunde somna om och that's fucked up, Daisy! Nä, med lite hjälp av sömnmediciner och diverse så ska vi nog få rätsida på det hela.

På stan var det inte så mycket folk, men jag har en lite sämre dag och orkade inte så mycket. Jag köpte en leksak till Moa, en Captain Oates till mig och Mary (ni vet serien OC där Seth och Summer har var sin häst, Captain Oates och Princess Sparkle), lite saker på konstnärsshoppen och så besökte vi collectors point. Vidare gick vi till Apoteket och Åhléns, fast det var för att unna mig själv någonting.

Jag har i alla fall en del presenter köpta och det känns skönt. Imorgon får vi se om vi orkar ta en runda på stan, till bolaget ska vi i alla fall och Indiska. Om vi orkar.

Det är ganska jobbigt att inte kunna planera saker när humöret inte alltid vill spela med. Det lever sitt eget liv, och vissa dagar har jag det så svårt med emetofobin att jag knappt kan gå ut med Puffen. Det är jättejobbigt. Måste avboka med vänner jag stämt träff med och usch vad jobbig jag är.

Som alla verkar noterat så är det snö ute. Jag gillar det! Men snälla, låt oss vara kvitt den på valborgsmässoafton i alla fall?


xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Amanda

är det snö ute? Inte här, blir ju avundsjuk :(

2011-12-05 @ 18:30:54
URL: http://amandafairy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: