Kärlek till er!

2010-09-23 @ 20:40:41

Dagens "såhär ser jag ut idag".

 

 

Igår satt jag i telefon hela dagen och kvällen. Tillslut var jag så rörig i hjärnan att jag somnade av utmattning.

 

Morgonen var bättre. Sov länge, åt lunch och sminkade mig. Sedan gick jag för att göra några ärenden, det blev ett besök på Swedbank för att byta bankdosa, ett på Apoteket för att hämta ut min ApoDos (men någon Försvarets hudsalva hade de inte, för de får inte sälja det på grund av privatiseringen) och ett på ICA.

 

Men innan dess sprang jag av en slump på min gamla klassföreståndare från högstadiet. Hon såg inte en dag äldre ut än sist, hon var lika sprudlande och fantastisk som jag minns henne. Hon var med och formade de goda delarna hos mig, som min sociala kompetens och civilkurage. Hon är den bästa läraren jag någonsin haft som bjöd på sig själv och skojade om sin övervikt hela tiden. När hon var i klimakteriet och gick omkring med en fläkt för att stilla vallningarna så var det tillåtet att gapskratta!

 

Jag sa att jag skulle vilja hälsa på henne någon gång och hon sa att jag kunde komma när som helst. Jag vill så gärna bara sitta och prata med henne om allt och inget, men jag inser ju att jag kommer få berätta vad som hände efter högstadiet. Jag önskar verkligen att jag hade en solskenshistoria att komma med, om hur jag växt och att jag pluggar på universitetet eller hittat rätt partner eller vad som helst som är positivt. Men jag har ingen solskenshistoria, jag har en historia om ett åskväder. FAST - trots all skit så finns det ju såklart många fina saker att berätta. Jag har haft tur i oturen. Men ändock, mitt fortsatta liv från högstadiet är inte som det borde ha varit. Jag är inte som jag borde ha blivit.

 

Efter alla måsten så gick jag till mormor för lite sällskap och middag. Vi spelade Skip-Bo med hennes väninna, sedan åt vi bruna bönor med fläsk och pladdrade. Mormor <3

 

Jag måste bara säga att jag är så GLAD att jag har så fina personer som följer min blogg! Alla fina kommentarer... Det är övervägande superfina kommentarer, tänkvärda kommentarer, kloka och intelligenta svar. Ni ÄGER! Och alla där ute som känner att ni kan relatera till mig - stå på er och inse erat värde. Fortsätt bygga och rasera tills det blir rätt.

 

Ni är fantastiska!

 

 

 

 

xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Anonym

Har alltid fått för mig att du varit vegetarian...

2010-09-23 @ 20:46:35
Postat av: Didi Darko

Shit vad du gått ned i vikt! Wow!

2010-09-23 @ 20:59:13
URL: http://akindofmagic.blogg.se/
Postat av: Emma

DU ÄR FANTASTISK!

Postat av: Novembersara ° det lilla extra.

SV: haha, ja, fredrik är svinsnygg och grym :D

2010-09-23 @ 21:47:16
URL: http://novembersara.blogg.se/
Postat av: My

Gillar din blogg! Allt väl? :)

2010-09-24 @ 08:00:37
URL: http://fromdepptopepp.blogg.se/
Postat av: liindblaads

Hej vad har du för dig idag ?



//Liindblaads

2010-09-24 @ 15:59:19
URL: http://liindblaads.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: