Onaturligt trött.

2010-09-25 @ 19:23:11

 

 

 

Det måste vara någon förkylning på gång. Jag sov, jag steg upp, jag sov en timme i TV-soffan, släpade mig upp igen och när mamma och pappa kom hem hittade de mig halvt medvetslös i en soffa i vardagsrummet. Nu, såhär lite senare, kan jag knappt hålla ögonen öppna!

 

Oj vilket dåligt samvete jag har! Efter ett tag frågade jag mina föräldrar vad de köpt till mig på utlandsresan, de hade varit hemma några timmar och jag trodde att de drog ut på det. Men man förklarade och förklarade igen att det inte blivit någon present till mig och hade jättedåligt samvete. Jag sa att det var okej, för jag är ändå så specifik i min smak att jag föredrar att köpa saker till mig själv, dessutom så har jag ju fått så otroligt mycket av mina föräldrar förut! Som datorn efter jul, eller mina glasögon i somras. Så jag är verkligen inte sur.

 

Nu håller mamma och pappa på att läsa ikapp sig på nyheterna i Västerbottens-kuriren. Det finns massor av politik att ta igen. Själv har jag spytt ur mig ännu mer hat mot resultatet av valet och ärligt talat vet jag inte om jag pallar mer. När Apoteket Hjärtat inte får sälja Försvarets hudsalva... Sådana relativt små saker får mig att koka.

 

Korkade vita män.

 

Update: Det känns som om jag har fått en Cisordinol-injektion.

 

 

 

 

xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: