Gömd.

2010-09-15 @ 14:08:20

 

 

 

Idag ser jag ut som ett rat, därav bilden. Jag sov vanligt för länge, jag har svårt att somna trots att jag tar Flunitrazepam och svårt att vakna på grund av hangover. Jag önskar att jag kunde ställa in stereon så att den började spela Lady GaGa eller Alice in Videoland skithögt så att jag är tvungen att ta mig upp.

 

Jag är ingen picknick på morgonen, de som slipper mig ska skatta sig lyckliga. Jag menar allvar - min familj kan styrka mitt yttrande.

 

Jag blev så ledsen när jag kollade ut genom fönstret och såg att det var grått ute idag också. Det blir alltid grått inuti då.

 

Nu har jag kommit på den medicin som min läkare föreslagit att jag ska börja med när det blir mörkare. Jag söker med ljus och lykta efter någon som har någon erfarenhet av Circadin, ett preparat som innehåller melatonin. Man äter den för sömnen, men det ska tydligen hjälpa mot vinterdepression (i och med att den innehåller melatonin). Jag är lite skeptisk men jag antar att jag skulle kunna prova... Jag är bara så trött på allt plastmående, jag vill vara fri medicinerna och vara ärlig men jag vet samtidigt att jag inte kan hantera mig själv.

 

Så jag tar mina mediciner, morgon, kväll och natt. Det är egentligen allt jag orkar göra nu.

 

 

 

xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Mariesan

jag kan väl inte säga mig ha erfarenhet av circadin direkt för jag tog den bara i två dagar på avd. MEN jag kan meddela att den Inte ingår i högkostanadskyddet så du får betala för den. och det ända jag märkte av den var att jag mådde illa på dom två dagarna:S



KRAAM

2010-09-15 @ 14:27:29
URL: http://systerharry.com
Postat av: Tess

Jaaag har ätit circadin under en period, mot sömnen då, fungerade asbra under någon månad förutom att jag alltid vaknade mellan 4-7 på morgonen - alltid. Men sen efter ett tag tappade den effekten och jag började om med den på nytt - utan effekt, ingen sömn. Luriga piller det där. De ingick dessutom inte under högkostnadsskyddet och var inte så superbilliga. Kärlek till dig <3

2010-09-15 @ 14:27:33
URL: http://bootcampbabe.blogg.se/
Postat av: Celia

vinterdepression har man alltid, på sin vanliga depression också så allt blir värre. uscha.



hoppas det är bra medicin det dära :)

2010-09-15 @ 15:21:09
URL: http://celiadanielsson.blogg.se/
Postat av: Plupp

Rent Melatonin har jag ätit för att få sova, och det har inte funkat över huvud taget trots att jag haft en hög dos. Min sambo har också provat Melatonin för sömnen och fått samma resultat, dvs ingen fungerande sömn. Har en bekant till familjen vars barn äter Melatonin (lång historia om varför just h*n fått det utskrivet) och i det fallet har det hjälpt. Men om rent Melatonin och Circadin funkar på samma sätt vet jag inte.

2010-09-15 @ 15:31:18
URL: http://fialicious.blogg.se/
Postat av: Lina

Har ätit circadin under en period för sömnen. Märkte ingen effekt och jag blev av med 200 drygt var tredje vecka så jag hade inte haft råd att fortsätta ändå. Men jag fick höra att det oftast ger effekt framförallt hos äldre som har lägre melatonin i kroppen naturligt.

2010-09-15 @ 21:19:51
URL: http://limahisy.blogspot.com
Postat av: vinter

Min kurator jämförde en gång att äta antidepressiva med annan medicin som man tar för kronisk sjukdom t.ex. diabetes. Det finns väl ingen som skulle titta snett på någon som tar insulin för att de har diabetes.



Ibland behöver man helt enkelt medicin för att överleva. Ibland behöver man medicin livet ut...men jag kan förstå att du känner dig som en liten försöksråtta då de bara ger dig medicin på medicin och inget egentligen hjälper.

2010-09-16 @ 08:34:15
URL: http://vinterrosa.blogspot.com
Postat av: Ida Sugarheart

Min kompis tog melatonin, hon kände att det hjälpte bra.

Puss

2010-09-16 @ 17:29:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: