Helgen.

2010-03-16 @ 20:27:22
Jag har haft en fin helg i Nordmaling - nåja, den har varit fin men jag har mått väldigt dåligt. Jag tackar min lyckliga stjärna att mina föräldrar är de bästa föräldrar någon kan ha. De stöttar mig genom allt.

Mamma sa idag, när jag tackade henne för att hon hjälpt mig, att jag faktiskt tagit egna initiativ i helgen. Det är sant, jag har orkat saker för att jag själv velat. Det har inte varit några stora utsvävningar, men för mig har det varit mycket. Jag har duschat, postat brev, tvättat och hängt kläder och fått håret färgat av mamma. Allt det har varit jobbigt, men det har behövts göras och jag har gjort det.

Jobbigast just nu är ångesten. Jag är rent ångestsjuk. Det är inte roligt, men jag kämpar på.

Illamående är jag också. Jävligt illamående nästa konstant. Vad det beror på vet jag inte riktigt men jag tror att det är på grund av alla piller jag äter. Min kräkfobi har växt och jag kan bara inte sluta tänka på att jag mår illa och kanske kräks. Därför känner jag att jag inte kan vara på avdelningen, och jag har en förstående läkare som låtit mig ta en lång permission. Det är så galet på avdelningen och egentligen kan jag ta det mesta, men med min känsliga mage så fixar jag det bara inte och jag är livrädd för att kräkas och då hamna i isolering igen.

Isolering är fruktansvärt. Man måste vara kvar i den i 72 timmar efter senaste kräkning/diarré. Det var mandomsprovet för mig när jag var magsjuk och jag vill inte göra det igen, inte inom den närmaste tiden eller någonsin igen. man får inte ha några saker, natt och dag är detsamma och sömnen blir lidande. Och som nikotinist kan jag säga att det är duktigt jobbigt att inte få gå ut och röka.

Nåväl. Nu är jag hemma i alla fall och jag slipper det där.

Lamictal och Risperdal har bytts ut mot Seroquel. Jag hoppas verkligen att det fungerar bättre, och att illamåendet ger med sig. Annars vet jag tamejtusan inte vad jag gör.


xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: +1974062066360210

Oka that behaviors. Well good look in the futures. Love the manuale version guest message by my brain behaviors in my atrategi rollers dice game for youst you. But not for a hart love becose I have all reddy have a girlfrend in order from the Intet to prutect in hoever it cost for my brain companet. Have a lovely frends days becose as you maybe ar a Real Life Player pro as I have program to Electronic Arts by my brain sender after to day brain lager surver behavior. Knowe me more for only a frend frends good time to my manuale Internet Profiles on www.angelfire.com/ar/cevm2/ okay 2 becors I am a boooks witers to in Dungeons and Dargons. 3 bytes seconds max write in my check my mail after subject code SCANNER for my 0skr search cracer. That all word in Swedish turns. Have a life for the ertunerly becose som one pray a invisite to good side spirit body in Jesus Christ name AMEN! Amen is a prayer survers for all this Paradox Kingdom rooms and that surver print out SOS messages for the pro Gods. www.mormon.org my bleviving so strong att I speek out allavatar by misstage. Avatar = Altior planet teleport. Okay understand: Hittlersnagg!

2010-04-10 @ 15:08:33
URL: http://www.scannerdaybooks.com
Postat av: readestrots = edudania out sppek

<cors> eraon ejshdngkjsdhgijhsdrgjosdhgojksdgohsdfigsdfhgihsdhgjsdifhgsdojfghjsdhgjshdgojsdghojsafgiohgasigiojawdgiyagfisaihdfausidfiyasdfyiasdihfgsayfjasgfisaigiaysgdfisagfiyasdyfojasgfywfjagsihfgijsagfsatfgiasgfihsaggsayifsgfiysgfisihgiwoatyiasrtfwerg9ywqeiwayfgasigaugsgfgfihasgfihsagiasigsaiyfdihasfihgfashigsaigiashgiahsaytriawygfi8ysgiyasgfgihsagisaghsigasfaaigh total = my maggma car the Computer Driver 7000 ligt speed programer!

2010-04-10 @ 15:12:33
Postat av: readestrots = edudania out sppek

smittsam inom Vnd so program online the news back behaindors before a girl ar 4 time intelligent in virus on age 12 SYS 18347347483285909642337098+.

2010-04-10 @ 15:14:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: