Dagens shoppingfynd!

2010-06-07 @ 19:28:09

Den här zebraklänningen har jag kikat på ett tag och slog till idag! Köpte också ett långt svart linne som jag har under.

 

 

Den här toppen gjorde faktiskt att jag fick en figur, men jag är ändå osäker på den. Vet inte vad jag ska ha till, så eventuellt lämnar jag tillbaka den. Men den var så billig att jag tyckte att det vore värt att ta med den hem och testa tillsammans med andra plagg!

 

 

Hittade en jättesnygg hoodie med dragkedja, och plagget jag hade på mig i bilden ovan fick också vara med på den här bilden.

 

 

Jag har haft samma gröna, bekväma väska i åratal, men idag blev jag helt plötsligt sugen på nya. Köpte den lilla väskan på barnavdelningen på Kappahl och på Åhléns köpte jag en väska som matchar min nya klänning. Oh yes!

 

Idag är jag stolt och glad. Jag har handlat upp tre femtedelar av pengarna jag fick i -20kg-present av mina föräldrar, så jag har en del pengar kvar och har fyndat massor av fina saker, som ni ser ovan. Dessutom var det inte så hemskt att gå på stan, jag såg för en gångs skull nästan inte de andra människorna. Jag brukar alltid känna mig uttittad och i vanliga fall så brukar jag vara säker på att människor står och viskar om mig, men idag var det bara shopping som gällde och jag var på bra humör.

 

Jag tog visserligen en halv Xanor, men trots det så var det faktiskt JAG som fixade detta, som gick två timmar på stan bland massor av folk. En ur personalen på Hera följde med mig men det var mer för att få smakråd än för att jag inte skulle klarat det själv. Det känns jättebra. Nu har jag massor av nya saker och jag känner det där ruset man får när man är på en shopping-spree. SÅ skön känsla!

 

TACK mami och papi!!!

 

 

 

xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Emma

åh, vad fin du är! och vad kul att det gick bra idag. blir helt glad för din skull! och så förstås, skoj med nya kläder. jag tyckte den randiga toppen klädde dig jätte bra btw.



så i mitt tycke, en keeper! :)

Postat av: zaida

snygga saker

2010-06-07 @ 21:39:14
URL: http://zaida.devote.se
Postat av: Maria

ja, tycker oxå du ska spara toppen. Gillar randigt :)



KRAM

2010-06-07 @ 21:54:04
Postat av: ♥ Tjelsi - så kan det gå när inte haspen är på ♥

Zebraklänningen var snyggast på dig! :)



sv Ja, rädda-tjelsi-fond får det bli..

2010-06-07 @ 21:57:27
URL: http://tjelsi.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: