Ont i magen.

2010-07-09 @ 16:21:42
Jag misstänker att jag lider av massiv mensvärk.

Det är ONT som fan, men å andra sidan är det positivt om min menstruation börjar komma igång igen. Jag har inte haft mens på flera år på grund av min övervikt och för ett par månader sedan kom den plötsligt tillbaka. Sedan försvann den och kanske hälsar fröken röd på igen. Att jag förlorat 20kg har säkerligen med detta att göra.

Så jag borde vara glad, men det är svårt när man ligger och krampar i svår mensvärk.

Förresten ligger vi nu i Docksta, och imorgon är det Skulefestivalen. Jag har snoppat jordgubbar (halvt framåtböjd av smärta) som vi ska tamed och tjyvätit några. Jorgubbar med spraygrädde är liksom min grej! Mamma och pappa har fixat rostbiff och potatissallad, det blir superbra tror jag.

Jag hoppas bara att jag slipper ha den här värken, för gör det så ont som det gör idag är jag osäker på om jag fixar det. Alvedon to the rescue!



xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: f

häftig header ! :D

kolla min blogg?



http://rooosen.bloggplatsen.se/

2010-07-09 @ 21:24:19
URL: http://rooosen.bloggplatsen.se/
Postat av: Sara ~

Mensvärk är aldrig kul, uhu. ;c

Hur är det nu?

2010-07-09 @ 22:15:48
URL: http://svekochord.blogg.se/
Postat av: Emma

söta Saari! litet tips angående mensvärk. rent generellt tycker jag att ipren funkar bättre än alvedon. även typ att lägga en värme-dyna mot mage kan kännas skönt. jag har haft jätte mycket problem med mensvärk förr, har haft så ont att det triggat panik-ångest och jag fått trycka i mig massa extremt starka smärstillande. men det är inget att rekommendera.



finns även receptfria tabletter på apoteket som jag inte minns vad dem heter nu bara för det, som ska vara lite mer speciellt till mensvärk.



hoppas att värken känns lite bättre nu iaf. tänker på dig!



och så tänkte jag be dig skänka mig en extra tanke imorgon. har haft en jätte hemsk dag med maten, eller ja vecka, och kommer behöva all kraft i världen för att överleva kalas och utgång imorgon. känner mig så ful att jag mest bara vill gömma mig och aldrig mer komma fram.



men det funkar inte så. man måste leva.



STOR KRAM iaf! <3

Postat av: Bina

@Emma: Naproxen kan man fråga efter på apoteket, finns lite olika sorter. Det är mot kramper och fungerar därför bättre mot mensvärk eftersom det "krampar" sig där nere. Det var den förklaringen som jag fick från apoteket när jag frågade. För mig fungerar det bättre än både ipren och alvedon, bara jag tar det i tid. Börjar verka inom en halvtimme ungefär.



Hoppas du mår bättre nu iaf

2010-07-10 @ 18:26:59
Postat av: Bloody Disgusting

Jordgubbar och spraygrädde är det bästa!

2010-07-10 @ 21:06:28
URL: http://bloodydisgusting.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: