Inte en självskada sedan oktober.

2010-12-11 @ 15:32:17
Igår trivdes jag. Vi var ett fint gäng på fyra brudar uppdelat i team Jay och team Minnah. Jag höll på Minnah, hon gjorde segerlåten bäst och den typ av massproducerade musik som de ska spotta ut innan jul känns inte som hans grej. Men damn, han fick mig både att rysa och nästan gråta. Like a Prayer gjorde han ännu bättre den här gången trots att han inte hade kilt på sig...

Det är kattungar överallt, det klättrar och hänger i benen på oss, när man går med tre eller fyra katter på benen så känns det ungefär som att pulsa i snö, förutom att det inte är kallt och sylvassa klor greppar tag om benen.
"Jag har en galen kattunge hemma" brukar vara ett standardutlåtande när någon påpekar nya sår/ärr, men nu är det faktiskt så på riktigt!
Jag har inte skadat mig sedan oktober, sedan händelsen som fick mig att inse vidden av mitt självskadebeteende. Det var svårt till en början, men det blir lite lättare för varje dag. Det kommer aldrig vara lätt, men jag har verkligen bestämt mig nu. Jag är less på skiten, jag vill ha tillbaka mitt liv. En av mina julklappar till mina föräldrar är att jag ska vara läkt. Allt som hänt förut kan jag inte göra något åt, men framtiden kan och ska bli annorlunda.
Det är många som räknar antal dagar som de varit självskadefri. Jag har aldrig klarat av det, för det har varit en så kallad trigger för mig. En dag går, två dagar, tre... Jag vill inte tänka på det. Men jag känner att nu kan jag gräva fram datumet då jag skar mig sist och fira för varje månad som jag varit skadefri, unna mig någonting speciellt. Jag vill inte räkna dagar, en markering i kalendern räcker.
Kanske har jag någon form av smekmånad efter att jag skrämde alla omkring mig och till och med mig själv. Jag ska aldrig glömma den dagen, jag har mina privata "äckelbilder" för att minnas när jag känner för att skada mig. Minnas hur illa det var. Minnas för att stå emot.
Och om det är något jag lärt mig av den egna erfarenheten, samt Carros död, är att det kan gå helt åt helvete när man på något sätt skadar sig. En självskada kan bli någonting mycket värre.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Betty

Jag har också samma skit jag vill bli frisk men inte varit det på 6år. och ska slutligen nu hamna på behandlings hem. och det är nått jag ser fram emot efter skadat mig i 6 år med det ena och andra så blir självdestruktiv som en stämpel som inte går tvätta bort. och alla som säger att jag är vacker så förstår jag inte dem pga av att mina armar ben och alla andra kroppsdeler ser deformerad ut. men man behöver stöd av att sluta

2010-12-11 @ 16:03:17
URL: http://betty92l.blogspot.com/
Postat av: Matilda

Vad duktig du är som har hållt ut så länge. Jag har hållt ut sen i slutet av september tror jag :)

2010-12-11 @ 18:00:01
URL: http://svartvitangels.blogg.se/
Postat av: Jajajaja

Hoppas du fortsätter vara stark! Gillar dig!

2010-12-12 @ 16:17:21
Postat av: ♥ Tjelsi - så kan det gå när inte haspen är på ♥

Starkt av dig! Superbra, fortsätt så!

2010-12-13 @ 21:28:09
URL: http://tjelsi.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: