Kroppslig ångest.

2010-08-11 @ 12:52:23

 

 

Igår hände någonting som påminde mig om i vintras och förra hösten. Jag fick en rent fysisk ångest, jag gick omkring med bröstsmärtor hela dagen och på kvällen domnade bröstkorgen liksom av och det var som om det var någonting där inne som vibrerade. Det var ett tag sedan jag hade en sådan hemsk hjärtklappning.

 

Jag höll ut hela kvällen, men någonstans mellan kväll och natt tog jag min vid behovs-medicin och sömnmedicin, sedan lugnade det av efter en timma ungefär. Lika hemskt som ångesten är att jag måste ta mediciner för att må normalt.


Men välkommen till en ny dag! Ikväll får jag besök av Cora, mitt ex, och vi ska umgås och se film. Vi har inte setts sedan Osjälvständighetsfestivalen på midsommar, och innan det så kan jag inte ens minnas när vi sågs sist... Så det ska bli kul att få rå om henne.

Så nu ska jag släppa datorn och börja göra någon nytta här hemma.


PS: Jag är så glad att jag fixat PS (Photoshop) till min dator. Jag kom bara inte överens med GIMP. DS.


xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Natalina

oj oj oj! det va endel mediciner, jag har ätit seroquel men det var ett tag sen, blev bara trött och yr av medicinen så jag slutade. dom satte in för ca ett år sen lamotrigin 400mg och det funkar verkligen JÄTTE bra på mitt humör och mina ups and downs i livet. den är ju för bipolär egentligen, har du hört talas om den? annars äter jag sobril vid behov och stilnoct och imovane vid behov. jag har varit bulimiker men jag är frisk från det nu så det känns skönt..



läste att du skulle träffa ditt ex, är du bi eller homo?



hoppas du får en bra dag och ta hand om dig!



KRAM

2010-08-11 @ 13:00:03
URL: http://natalina.bloggplatsen.se
Postat av: ♥ Tjelsi - så kan det gå när inte haspen är på ♥

sv GÖRT

2010-08-11 @ 13:24:06
URL: http://tjelsi.com
Postat av: Cora

senast du och jag sågs ordentligt var i vintras^^ kramar ser fram emot ikväll! nu har jag varit och lämnat iväg min vän till bussen, ska börja fixa iordning mig och börja med en skön dusch^^ jag kan knappt fatta att vi känt varandra i 2 år nu!!!

2010-08-11 @ 13:28:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: