Ännu mer utflykt.

2010-08-01 @ 19:28:49

Blåsigt ute på fårskäret.

 

 

Sista natten med gänget. Imorgon flyger Åke och Teresa i ottan, och jag följer med för att få skjuts hem. Vi måste stiga upp runt 04.45, men då får jag sova när jag kommer hem. Annat är det för de stackars resenärerna.

 

Idag åkte vi ut till fårskäret där Åke och Teresa badade, medan jag låg på ett badlakan och försökte undvika solen och sanden. Jag var inte riktigt på humör idag helt enkelt. Vi åt en mycket sen lunch ute i Järnäsklubb, mitt älskade Järnäsklubb, och maten var superb!

 

 

 

Kallrökt lax, pasta, sallad, senapsdip och lite this and that.

 

 

Sedan åkte vi hem och åt middag - SÅ sen var den här lunchen. Men den var god.

 

Nu är jag helt slut. Jag skulle mest av allt vilja lägga mig ner och storgrina eller någonting, jag är trött och det är kallt och de åker imorgon och jag åker imorgon men ändå vill jag hem och jag är trött och solbränd. Det ska bli så skönt att sova ikväll, även om det inte lär bli många timmar.

 

Nu ska jag packa, jag har skrivit en lista som jag tänker pricka av när jag fått ner det i väskorna och sedan ska jag bära ut allt utom nattlinnet och handväskan i bilen så att jag inte behöver tänka någonting imorgon alls.

 

 

 

xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: