Lite(n men brinnande )låg(a).

2009-10-06 @ 00:20:09
Inatt, en klassiker. Jag somnade utan att förstå det, sedan drev jag mellan sömn och vakenhet tills det ljusnade. Jag vet att det egentligen inte är någon idé att sova när det är så, jag kan pendla mellan de två tillstånden i 12 timmar och ändå vara mer än slut när jag väl stiger upp. Vad kallas det när man inte är vaken men inte sover? Det är värre än att vara totalt sömnlös.

Det har inte direkt bäddat för en superhärlig dag. Jag har inte fått någonting vettigt gjort utom att jag duschat. Det var lite av en prestation, faktiskt.

Jag läser Adams Bok och blir så nedstämd av den, jag känner mest någon sorts avsky till Adam och därmed också för mig själv. Den är riktigt jobbig att läsa, jag vet inte varför jag plågar mig själv... Eller jo, det vet jag. Jag har ju faktiskt köpt boken. Det är ingen vacker historia.

De stora små sakerna har stört mig idag. Typ att jag misstänker att jag börjat gå upp i vikt igen, att jag liksom inte har någon schysst feeling när jag spelar gitarr och att lägenheten luktar tonfisk. Allt går att åtgärda med vilja, tid eller rengöringsmedel men idag låter jag allt ligga. Jag orkar inte.

Tittar istället på smink-tutorials på youtube och inspireras. Jag gillar smink, fast idag vill jag inte ens se mig i spegeln.

Vill gå på klubb. Vill gå på spelningar. Vill dansa till sanslöst hög musik, känna pulsen. Vara galen! Det är en så frigörande känsla, det är tillräckligt berusande för att jag ska vara i himlen. Jag behöver inget annat. Jag kan vara berusad på musik i resten av mitt liv.

På tal om det, så ska jag följa med Hera-personalen på Musikanten imorgon. De ska inhandla en gitarr till boendet! YAY! Min gitarr är liten och söt men sliten och liten, kan vara roligt med lite ombyte. Och då kan andra lära mig spela bättre och jag lära andra spela bättre. Vi kan ha musikkvällar!

Själv tänker jag köpa ett par schyssta hörselkåpor imorgon, det kan alltid vara gott att finna men jag tänker främst på att jag kan behöva det om jag ska fortsätta spela i sambaorkestern. Jag fick ett par öronproppar igår men jag kan inte ha det i fortsättningen eftersom jag har känsliga örongångar. Har alltid haft lätt för att få öroninfektioner och så har jag så mycket öronvax som jag inte vill trycka in i skallen på mig själv.

Projekt "Ett liv värt att leva" är i alla fall i full gång, trots en gråsvart dag som denna. Känner mig lite som ljuset i ljuslyktan jag har utomhus, det är så kallt och lågan är liten. Den är liten, men den brinner. Och det är ett faktum att det kommer bättre väder.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: CrazyGirl

Det projektet låter som precis rätt projekt för dig! Keep it up <3

2009-10-06 @ 03:28:15
URL: http://siscrazy.blogg.se/
Postat av: Djävulen.

cool blogg du har :)

Postat av: Malin Frimodig

BJUD MIG på musikkväll tack! ^^

2009-10-06 @ 10:15:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: